Senzační zpráva švýcarského klimatologa, která byla okamžitě světovými velmocemi klasifikována jako přísně TAJNÁ!

Seznamte s mužem jménem Reto Knutti. Přední švýcarský klimatolog, odborník s celosvětovou reputací, se nedávno objevil v mezinárodní skupině předních klimatologů světa se senzační zprávou.

изменение климата

[hana-code-insert name=’google‘ /]Pro výzkum týkající se klimatických modelů, Reto připravil ohromující informace o hrozící přírodní katastrofě. Tato zpráva byla předložena vládám všech velkých zemí světa. Tato zpráva byla tak šokující, že byla okamžitě po prezentaci klasifikována jako přísně tajná.

Čtěte také: Prášky už mi nepomáhaly a potom přišla moje maminka (fyzioterapeutka) a poradila mi masírování tohoto bodu na uchu a bolest byla pryč!

Globální změna klimatu!

Bylo provedeno obrovské množství práce, která se stále nezveřejnila. Rozhodnutí nebylo pro klimatology vůbec jednoduché. Jak říká samotný Reto Knutti, on a jeho kolegové věří, že lidé po celém světě by měli znát pravdu o tom, co se děje s planetou, bez ohledu na to, co tato pravda může způsobit.

изменение климатаReto sice veřejně nezmiňuje jména a tituly, ale naznačuje, že jistí vysoce postavení vládní úředníci nechtějí zveřejnit výsledky této ohromující zprávy. Klimatolog Reto nepodporuje takové rozhodnutí. To, co by se mělo stát dle již proběhlého výzkumu v blízké budoucnosti, bude mít dopad na všechny země a všechny lidi bez výjimky.

изменение климата[hana-code-insert name=’google‘ /]Nikdo není pojištěn proti budoucím událostem. Lidé se tak nebudou moc krýt ani připravit proti případným přírodním hrozbám. Tyto přírodní procesy jsou již v plném proudu a téměř nekontrolovatelné.

природные катастрофыLidstvo není ohroženo jen neznámou silou. Pohyb směrem ke zničení již započal. O tom svědčí abnormální změny počasí po celém světě. O rok dříve Knutti a jeho tým připravovali model počasí v příštím roce. Přesnost prognózy byla úžasná! 80 % všech předpovědí se stalo skutečností.

природные катастрофыDestruktivní tsunami, tornáda, námrazy, krupobití na jaře, sníh v létě, zemětřesení a bouře. Pokud by nebyl režim přísného utajení, stovkám až tisícům lidských obětí by se dalo vyhnout. Jak sám Knutti říká, je to hořká a děsivá realita.

природные катастрофыPokud věříte předpokladům klimatologa Knuttiho, lidstvo čekají už jen tři následující klidné roky. Tři roky nekontrolované spotřeby přírodních zdrojů, znečištění životního prostředí a bezděčného zacházení s volně žijícími zvířaty. O tři roky později však budou zdroje vyčerpány a naskytne se otázka, co pak?

глобальные изменения климатаTi, kteří žijí v Číně, Indii, Rusku a Americe, by měli být nejvíce na pozoru. Reto doporučuje zapomenout na nákup nového vozu a na péči o osobní rozvoj, jež by pomohl kariérnímu růstu. V současnosti je prý nutné začít přemýšlet o bezpečnosti svých blízkých. Nové abnormální povětrnostní podmínky budou faktorem, který změní život celé planety.

глобальные изменения климата[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Poslouchat všechny katastrofické zprávy a řídit se jimi, to jistě nestojí za to, ale věříme, že slova předního švýcarského klimatologa jsou důvěryhodné. Jak jednat v tomto případě, je ale jen na Vás. Věříme však, že byste o tom měli vědět!