To, co si často muži myslí a jaká je realita, jsou dvě dosti odlišné věci! Ukažte svému muži 5 překvapujících faktů o ženách na mateřské dovolené!

Dítě v rodině mění vše! Pobyt doma na mateřské není o nic méně zaměstnání, než jít do práce do kanceláře, a někdy je to ještě těžší.

Všem budoucím a aktuálním rodičům bychom rádi přiblížili, jak se žena cítí na mateřské dovolené a jak musí trávit své dny.

Denní rutina

Co si muži myslí?

Čtěte také: Zbavte se křečových žil navždy zcela přirozeným způsobem – tajemství naší babičky!

Realita!

Denní rutina dokonale vystihuje mateřskou dovolenou. Krmení, mytí, změna plenky, praní, hraní si, krmení, změna plenky, praní. Ano, přesně to jsou malé děti! Za takových okolností je návštěva doktora v rámci rutinního vyšetření už něco mimořádného.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Žádný plán

Co si muži myslí?

Realita!

Zdá se, že nic nemůže být pro matku a dítě lepší, než dodržovat plán. A pediatři říkají totéž. Přesto tvrdá realita často dělá vlastní úpravy všech těchto plánů. Je čas jít spát? Dítě pokřikuje a odmítá jít spát. Odmítá jídlo. Nechce si lehnout v kočárku během procházky a křičí. Máma zkrátka vždy tak nějak musí přijmout a přizpůsobit se měnící se náladě své ratolesti.

Nedostatečné pracovní činnosti

Co si muži myslí? 

Realita!

Co může být příjemnější než pocit, když děláte něco těžkého a pak dosáhnete požadovaného cíle? Bohužel, žena na mateřské dovolené může jen snít o úspěších. Bez ohledu na to, jak tvrdě pracuje ve prospěch rodiny, není výsledek nikdy viditelný. Sotva si věci dáte do pořádku, během následujících 5 minut budou hračky zas všude kolem. Všechno špinavé oblečení vyprané ráno? Večer zas všechno pěkně špinavé.

Nedostatek sebevědomí

Co si muži myslí?

Realita!

Mateřství ovlivňuje kariéru, sociální vazby i samotné tělo. Často je to dočasné, ale žena na mateřské dovolené to neví jistě. Bude se moci vrátit do práce? Dokáže se znovu dostat do skvělé podoby? Bude zajímavá pro své svobodné přátele, kteří budou vědět více o o filmech a módě, než-li o dětských nemocech a kojení? Takové myšlenky jsou vždy na mysli a nepřispívají k sebevědomí ženy.

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Bezpodmínečná láska

Co si muži myslí?

Realita!

Únava, nudná rutina a nízké sebevědomí nějak zmizí, když se dítě poprvé usměje a řekne „máma“ nebo „miluji tě“. V tu ránu jsou všechny potíže v nedohlednu! Je čas jít … na další mateřskou dovolenou!