Doktoři vypustili ven článek o kombinaci 3 potravin, která vám vrátí zrak a vyčistí játra.

Stres, nedostatek fyzické aktivity, špatná strava a toxiny v životním prostředí přispívají k rozvoji chronických onemocnění. Podle centra pro kontrolu a prevence může riziko vzniku chronických onemocnění, jako je srdeční onemocnění, cukrovka, rakovina a mrtvice, tím, že že zvolíme méně škodlivý styl života. CDC říká, že nedostatek pohybu a fyzické aktivity, špatní výživa, kouření a nadměrné pití alkoholu způsobuje mnoho nemocí.

Jednoduché změny ve vašem životním stylu mohou znamenat roky pro váš život. Chcete-li začít, měli byste se rozhodnout jíst organické produkty,  rostlinná jídla, pravidelně cvičit a vyhnout se cukru, alkoholu a kouření.

Kombinace těchto tří potraviny vám může pomoci zlepšit vaše zdraví, zlepšit funkci jater a dokonce zlepšit váš zrak. Vůbec není na škodu, pokud přidáte
tyto 3 jednoduché potraviny do vaší stravy a výhody vás překvapí.[hana-code-insert name=’google‘ /]

Čtěte také: 9 nezanedbatelných důvodů, proč je včasné probuzení skvělou myšlenkou!

Jezte více mrkve

Všichni víme, že mrkve jsou dobré pro vaše oči. Je to proto, že mrkev obsahuje vatamin A. Tento vitamin je nezbytný k tomu, aby pomohl očím přeměnit světlo na signál, který přenáší do mozku.

Jezte více červené řepy

Červená řepa je plná antioxidantů a protizánětlivých látek, které pomaháji očistit játra, posílí funkci mozku a také zlepšit krevní oběh a vyvážit krevní tlak.

Jezte vícep pomerančů

Jeden velký pomeranč má 163% denních potřeb vitamínu C. Tento vitamin je důležitý pro vaše tělo, protože vstřebává železo a je také rozpustný ve vodě. Podporuje
zravý růst a vývoj. Protože vaše tělo nevytváří ani neuchovává vitamin C, je důležité tento vitamin zahrnout do stravy. Navíc pomeranče chrání i před mrtvicí.

Recept:

2 mrkve
1 červená řepa
4 pomeranče

Postup:

SMíchejte přísady do mixéru a tento džus pak ihned vypijte. Měl by být konzumován každé ráno na prázný žaludek, aby pomohl vyčistit tlusté střevo a játra.