Smála jsem se, když jsem viděla babičku s banánovou slupkou na hlavě. Teď to ale dělám taky!

Bolest hlavy je v dnešní době jeden z nejčastějších problémů. Mohou být bolestivé a docela nepříjemné a mohou se objevit na jedno nebo obou stranách hlavy.
Mohou se rozvíjet postupně nebo náhle začnou a můžou trvat i několik hodin nebo celý den.

Pravděpodobně není na světě žádná osoba, která by neměla za svůj život bolest hlavy. Bolest může být někdy opravdu nesnesitelná, a proto se ji lidé snaží co nejrychleji vyřešit. Obvyklá léčba vypadá asi tak, že si prostě jen vezmete prášek a doufáte, že zabere. Co tedy snížit bolest hlavy přirozeně?

shutterstock.com

Dnes vám ukážeme, jak používat banánovou slupku k potlačení bolesti hlavy. Může to vypadat a znít opravdu vtipně a hloupě, ale opravdu to funguje. 

Čtěte také: Dlouho mě trápil vysoký cholesterol a doktoři mě varovali! Jen jeden šálek tohoto nápoje mi pomohl dostat cholesterol na správnou hladinu!

Jen si vezměte banánovou slupku a vložte do ní kostky ledy, zavřete ji, oblepte izolačkou a položte na čelo, nebo místo, kde vás bolí hlava. Nejlepší je, pokud budete se slupkou na hlavě ležet v nějaké místnosti, kde je klid a málo světla. Stačí 20 minut, pokud cítíte únavu, klidně usněte a až se probudíte, bude po bolesti. Jen si pod hlavu dejte ručník, protože bude led tát.

Tento úžasný banánový trik funguje zázračně na bolest hlavy. Podle odborníků tajemství spočívá ve vysokém obsahu draslíku, který může snadno zmírnit bolest. Pokud bolest hlavy trvá déle, držte banánovou slupku déle. Zkuste tuto metodu sami a pokud vám pomůže, nemusíte již používat léky.