Dokonce i samotní doktoři jsou překvapení! Tento úspěšný recept dokáže eliminovat Vaše vrásky a učinit Vaší pleť jemnější a dokonalejší!

Časem kůže ztrácí svou pružnost, což vede ke vzniku vrásek a jemných linií na Vaší tváři. V dnešní době tak existuje spousta kosmetických produktů proti vráskám, které slibují kouzelné výsledky, ale jsou drahé a často neúčinné. Měli byste však vědět, že tento problém lze léčit jednoduchým přírodním prostředkem, který stimuluje produkci kolagenu a zabraňuje vzniku vrásek na obličeji.

Úžasná obličejová maska, kterou Vám dnes představíme, se skládá z pouhých 3 levných složek, které eliminují množství Vašich vrásek. Maska vyživuje a hydratuje Vaši pokožku tak dokonale, že dokonce i samotní lékaři jsou ohromeni jeho účinností.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Co budete potřebovat?

  • 1 PL organického medu
  • 2 PL jílu
  • 2 stroužky česneku

Jak na to?

  1. Nejprve si oloupejte a rozdrťte 2 stroužky česneku a zahřejte med.
  2. Jakmile se med roztaví, smíchejte všechny 3 přísady dohromady. Míchejte důkladně, dokud nezískáte dokonale hladkou směs.
  3. Pokud je směs příliš hustá, přidejte pár kapek mandlového, nebo olivového oleje a znovu promíchejte.

Jak správně aplikovat?

  1. [hana-code-insert name=’Dole‘ /]Nejprve očistěte obličej vlažnou vodou a mýdlem, poté ho osušte ručníkem.
  2. Doporučujeme také použít exfoliátor před aplikací masky pro odstranění mrtvých buněk z kůže a vyčištění pórů. Můžete to udělat s jednoduchým domácím exfoliátorem, který vyrobíte smícháním ovese a bílého jogurtu v poměru 2:1. Exfoliátor poté aplikujte na obličej a masírujte ho po dobu 2 minut. Exfoliátor následně odstraňte z obličeje teplou vodou.
  3. Jakmile skončíte, použijte výše zmíněnou masku, kterou nechte působit po dobu 30 minut, poté umyjete teplou vodou.
  4. Zbytek si uchovejte ve skleněné nádobě.

Nebojte se vůně česneku – po opláchnutí obličeje teplou vodou pach zmizí. Masku určtiě vyzkoušejte, garantujeme Vám, že budete pozitivně překvapeni výsledky!

Čtěte také: Rýži jsem namočila ve vodě a nechala jsem ji pár dní v lednici. To, co jsem pak uviděla mě opravdu velmi zneklidnilo