Vezměte si lžičku lžičku tohoto před spaním a pročistíte si tak střeva a zbavíte játra toxinů, a to během spaní!

 

Česnek je pěstován a používán všude po celém světě pro jeho blahodárné léčivé vlastnosti. Je výborným zdrojem vytaminu A,B- komplexu a C.  Česnek je také dobrým zdrojem minerálů, jako je železo vápník, draslák, měď, mangan, fosfor a draslík. Obsahuje také aminokyseliny, glykosidy a některé vzácné základní stopové minerály, jako telur, selén a germánium.

Reklama

Vezměte si lžičku lžičku tohoto před spaním a pročistíte si tak střeva a zbavíte játra toxinů, a to během spaní!

Fytochemikálie v česneku obsahují antioxidanty allium, který je také přítomen v cibulích, pórku, pažitce a šalotce. Česnek obsahuje více než 12 typů
antioxidantů. Česnek je také jedním z mála supermarketů, které při vaření neztratí žádné léčebné vlastnosti.[hana-code-insert name=’google‘ /]

Výkonné antimikrobiální vlastnosti česneku mohou být velmi užitečné v boji proti bakteriím, virům, houbám, střevním parazitům a kvasinkám.Česnek může účinně neutralizovat účinky volných radkálů v těle díky svým silným antioxidačním schopnostem a schopnost posilovat imunitní systém.  Vezměte 2-3 stroužky denně, abyste viděli jeho účinnost při různých poruchách.

Reklama

Prevence rakoviny:

Jejich protinádorové vlastnosti pomáhají snižovat riziko vzniku rakoviny, zejména rakoviny žaludku a tlustého střeva.

Plísňové infekce:

Čerstvá česneková šťáva, který se užívá vnitřně, je účinná při léčbě plísňových infekcí, jako je infekce nohou nebo uší. Pokud vás tato místa svědí, dejte na ně šťávu z česneku.

Toxicita:

Sloučeniny síry v česneku značně pomáhají při detoxikaci krve. Zmizí tak toxiny, olovo a další těžké kovy.

Tip na spotřebu:

Než půjdete v noci spát, připravte si tento roztok. Půl hodiny po večeři udělejte toto: Jemně nakrájejte 2 stroužky česneku a nechte ho vystavit vzduchu po dobu několika minut. Dejte nakrájený česnek na lžičku a polkněte ho tak, že ho zapijete vodou. Můžete přidat trochu syrového medu, pokud si přejete další surovinu, která je antibakteriální a navíc to zlepší chuť.

Reklama