Pokud budete pravidelně masírovat tzv. Gamut bod na Vaší ruce, zbavíte se všech Vašich špatných zvyků!

Pokud ovládáte a uvolňujete pravidelně energii přes tzv. meridiány, pak dokážete vytvořit více prostoru pro nové věci a co je ještě lepší – můžete se postupně zbavit všech špatných návyků.

Za prvé, měli byste vědět, že emoční zdraví je „základ“ sebevědomí a důvěra je odrazovým můstkem, který činí věci v životě možnými. Možnost zbavit se špatných a nezdravých návyků a „přinést“ ty zdravé a dobré do Vašich životů Vám skutečně umožní využít Váš plný potenciál.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Nerovnováha v energetickém systému má „hluboký“ vliv a vedlejší účinek na lidovou psychologii. Takže pokud opravíte a obnovíte tyto nerovnováhy v energetickém systému těla, což může být dosaženo poklepáním na určité oblasti těla, můžete se zbavit těchto bloků.

Čtěte také: Ani anděl strážný či jiný ochranitel nedokáže eliminovat těchto 5 věcí, které mohou ovlivnit váš život.- Dávejte proto pozor na to, jak se chováte a také jak jednáte!

Nejprve musíte vědět, že ve Vašem těle je 12 hlavních meridiánů, které jsou součástí jedné „věci“, která je viditelná v horoskopu. Nosíme tuto horoskopovou tabulku v našem těle a každý z těchto dvanácti meridiánů v lidském těle je vlastně vstup do určité části horoskopu. Když jste si toho vědomi, můžete rychle diagnostikovat, který energetický program je zablokován – ve skutečnosti to znamená, která oblast Vašeho života je zablokována.

Meridian Triple Heater se vztahuje ke všemu, co souvisí se základními lidskými hodnotami a zvyky, materializací a stabilitou.

To je důvod, proč se tento meridián pokouší udržet vše v rovnováze, což znamená, že někdy tento meridián přijímá nové věci v životě jako nepřátelské a často odmítá i pozitivní změny, protože je definuje jako nebezpečné. Takže pokud budete pracovat na tomto meridiánu, budete moci přijmout nové změny a návyky, včetně změn ve finančním postavení.

Cvičení: poklepejte na tzv. Meridian Triple Heater – TH3 (trojúhelník 3, gamut bod)

Jedná se o třetí bod tzv. Meridian Triple Heater, také známý pod názvem bod Gamut. Tento bod se nachází v oblasti mezi malíčkem a prsteníčkem.

Stimulací tohoto bodu snižujete odolnost vůči novým věcem, což Vám umožní mnohem jednoduššeji přijmout změny ve Vašem životě, změnit Vaše plány, smysl pro sebehodnocení nebo denní zvyky – jako jsou stravovací návyky nebo finanční zvyky týkající se výše Vašeho výdělku.

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Pozitivní afirmace spojují vědomí a nevědomí

Potřebujete začít s tímto konkrétním cvičením! Nejprve identifikujte problém (pocit, který máte, když si myslíte, že si něco nezasloužíte) a uvědomte si, jak je intenzivní – na stupnici od 1 do 10. Když je intenzita větší než 5, pak byste měli učinit jasné prohlášení (musíte to říct nahlas), přijmout jej a nechat ho jít.

Můžete také použít následující prohlášení: „I když si nezasloužím mít/být/dostávat, hluboce přijímám sama sebe.“ Opakováním tohoto výroku a zároveň poklepáváním na bod Gamut (minimálně 3 minuty) snížíte intenzitu všech nežádoucích emocí a opakujete-li tuto metodu po dlouhou dobu, uvolníte se z těchto negativních emocí.

Poté je nejlepším řešením zaplnit prázdný prostor něčím novým a pozitivním: „Nyní se rozhodnu vydělat (získat něco/zcela se zbavit některých špatných návyků), a proto se hluboce přijímám.“ Propojením vědomé a nevědomé mysli ke spolupráci, dosahnete lépe a rychleji pozitivních věcí a emocí ve Vašem životě.

Děkujeme za přečtení a nezapomeňte sdílet se svými přáteli a rodinou, pokud se Vám článek líbil :-)!