Klasická fólie vám pomůže s tímto: bojovat proti celulitidě, detoxikovat vaše tělo a zhubnout!

 

Už několik desetiletí lidé schánějí triky na to, jak účinně zhubnout a vytvarovat vaši postavu Lidé zkouší všechno, včetně džusů, injekcí, liposukcí, masáží. Jedná se o metody, kterými se dají eliminovat tuky, které vám zabraňnují mít tělo takové, jaké byste chtěli.

Klasická fólie vám pomůže s tímto: bojovat proti celulitidě, detoxikovat vaše tělo a zhubnout!

Čtěte také: Rychlý famózní dezert: Na potravinářskou fólii vysypala kokos a obalila v něm banány. Vzniklo něco neuvěřitelně chutného!

Kromě metod, které jsou zmíněné výš, uxistuje další oblíbená metoda, která může zvýšit schopnost váš tuk spálit. Stačí vám strečová fólie, kterou zvýšíte teplotu během cvičení, a tím zlepšíte i výsledky hubnutí.

Tato technika se používá poměrně hodně a mnoho žen to zkouším doma a užívají si výhody. Díky zahřátí bříška, kde máte fólie, se zvýší průtok krve, odplaví se tak i toxiny a další škodlivé látky. Existuje několik způsobů, jak tuto techniku používat a jak dosáhnout těch nejlepších výsledků.  Tento článek vám prozradí 2 metody, které podporují úbytek hmotnosti,detoxikují tělo a bojuje s celulitidou.[hana-code-insert name=’google‘ /]

Jde o domácí trik, kdy zahřejete 1/2 šálku medu, přidáte 1 žloutek a pár kapek citrónu a promícháte. Pomocí štětce nanesete směs na oblast těla, jako jsou paže, bříško, stehna a pak přebalíte fólií. Místo ještě překryjte nějakou utěrkou, aby se místo dostatečně zahřálo. Mějte na sobě minimálně hodinu a potom sundejte a umyjte vodou.

Pokud chcete nejlepší výsledky, opakujte tuto techniku dvakrát nebo třikrát týdně, nejlépe i při cvičení. Zvyšuje to schopnost těla hubnout a můžete zhubnout poměrně dost ruku za pouhý týden. Samozřejmě i se správnou stravou.

Tato fólie je poměrně levná a snadno dostupná. Může se použít na spousta míst na těle. Zábalem se zvyšuje pocení, což znamená. že se z těla vyplavuje více kalirií ale i toxinů. Zlepšuje se tak i zdraví kůže, bojujete proti celulitidě a eliminujete strie.