Nechápala jsem, proč kamarádka přidává do pračky drcený pepř – ZDE JE DŮVOD, proč tak udělala!

Ačkoliv mnoho lidí nevěří, že je to možné, svému zapranému oblečení můžete navrátit jeho původní barvy a to různými tipy a triky. Opakované praní Vašich oděvů má negativní vliv na jejich barvu a nechává je vybledlé a bez života. Naštěstí, tipy, které pro Vás dnes máme, Vám mohou pomoci obnovit slávu Vašeho oblečení jednoduchými ingrediencemi, které pravděpodobně máte i Vy doma ve Vaší kuchyni.

OCET

[hana-code-insert name=’google‘ /]Ocot je jedním z nejlepších způsobů, jak zabránit tomu, aby Vaše bílé šaty zešedivěly. Přidejte šálek octa do pračky a spusťte ji. Nemusíte se bát, octová vůně nebude na oblečení cítit, ba naopak oblečení zbaví špatných pachů.

Čtěte také: Válí se vám na půdě starý a nevzhledný proutěný košík? Většina lidí by ho vyhodila do popelnice. Vy to nedělejte. Inspirujte se tímto nápadem a vytvořte z něho něco zcela unikátního. Jak na to?

PEPŘ

Přidejte lžíce mletého černého pepře do pračky, přímo do pracího prostoru, a perte oblečení v chladném cyklu, tím odstraníte přebytečné mýdlo z oblečení, a zabráníte tak ztrátě barvy.

CITRÓNOVÁ ŠŤÁVA

Citrónová šťáva pomáhá přirozeně chránit barvu vlákna v oblečení a odstraňuje všechny nečistoty z nich. Použitím citrónové šťávy v každém mycím cyklu zůstane Vaše oblečení čisté a bílé a voňavě čerstvé.

SŮL

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Přidejte do pračky pár ČL soli, abyste zabránili tomu, aby se prací prostředek držel na Vašem oblečení.

Nyní, když jste se naučili tyto užitečné tipy, ujistěte se, že je vyzkoušíte a zachováte své šaty jako nové!

Děkujeme za přečtení, a pokud se Vám článek líbil, nezapomeňte ho sdílet!