Neumíte si představit, jak si můžete zlepšit spánek tím, že si dáte pod polšťář mýdlo!

Všichni víme, jak moc je důležitý spánek a jeho množství za noc. Existují však věci, které našemu spánku zabraňují. Syndrom nepokojných nohou (RLS) a křeče, které se vysktují v noci a způsobují problémy při usínání, bolesti a frustraci. Prvním případem je neurologická porucha, která během odpočinku způsobuje nepohodlí a nepříjemné pocity v nohách a její příčina je neznámá.

Pokud jste jedním z těch lidí, kteří v noci nemohou dobře spát, možná budete chtít vyzkoušet kouzlo, a to umístit mýdlo pod peřinu či polštář.

Mýdle je výrobek, který je snadno dostupný a to skoro úplně všude. A i když tomu nevěříte, dělá mnohem víc, než jen to, že si s ním myjeme ruce. Ve skutečosti může být vaším partnerem každou noc.[hana-code-insert name=’google‘ /]

Čtěte také: Plaval po dobu 55 hodin. Zdolal vzdálenost 163 km. Jak vypadalo jeho tělo, když konečně vylezl na břeh?

Vložte mýdlo pod prostěradlo nebo peřinu.

Tento podivný trik umísťování mýdla pod prostěradlo doporučují lidé, kteří trpí křečemi nohou nebo syndromem nepokojných nohou a více než 45% lidí tvrdí, že to dobře funguje a pomáhá.

Tato nemoc může být způsobována nedostatkem hořčíku v těle. Někteří lidé si myslí, že mýdlo eliminuje tuto nemoc díky svým složkám. Některé z nich jsou totiž schopné dilatovat krevní cévy. Cirkulací krve v nohách mohou získávat více kyslíku a eliminovat tak toxiny snadněji.

Lékaři nemohou určit specifický důvod jejich účinku, ale někteří říkají, že obsah hořčíku v mýdle je hlavním důvodem pozitivních výsledků.