Jste kreativní a baví Vás vytvářet vlastní dekorace do bytu? Pak se podívejte na těchto 15 vskutku jednoduchých a inspirativních nápadů!

Pozorovali jste někdy obraz, který byl zakoupen za stovky tisíce dolarů, a nechápali jste, proč stojí tak hodně, když Vaše tříleté dítě je schopné vyrobit naprosto totožný?

Protože víme, že jste všichni vskutku talentovaní, sestavili jsem pro Vás tento výběr nádherných ručně vyrobených uměleckých inspirací.

Orientální skládačka

Čtěte také: Zkuste tyto citronové cookies a nebudete litovat. Nejenom chuť citronu, ale také přídavek kefírů z nich dělají naprosto božskou a také dietní pochoutku

[hana-code-insert name=’google‘ /]Pokud máte nějaká stará CD, která Vám leží doma, nepospíchejte s jejich vyhozením! Je vskutku velká šance, že je využijete k tvorbě takovéto krásné orientální mísy.

Příroda ve Vašem domě

Jakákoli krásná větev z Vaší zahrady se může stát šablonou pro Vaší malbu. Vše, co potřebujete, je nějaká obyčejná barva ve spreji.

Knoflíkový strom

Tento krásný Knoflíkový strom Vám vydrží krásný na zdi bez jakéhokoli úsilí. Jediné, co musíte udělat, je nakreslit ho a dozdobit ho starými barevnými knoflíky, které Vám leží v zásuvce.

Poskládejte si vzory z lepící pásky

Tento živý obraz můžete snadno vytvořit tak, že vytvoříte geometrické vzory s pomocí lepící pásky a poté vymalujete každý vzniklý geometrický tvar (prázdnou oblast) jinou barvou.

Mapa světa

Nyní je tu nádherný nápad: tištěná mapa přenesená na dřevo pomocí uhlíkového papíru. Pokud máte nějaká zbylá prkna, zkuste to!

Dodejte starým fotkám trochu toho života

Máte staré fotografie, které už vypadají omšele, ale opravdu je nechcete vyhodit? Nebo možná máte příliš mnoho kopií starých fotografií? Pak je nalepte na dřevěná vyřezaná písmena, jak je zde ukázáno, a vytvořte nápis, který se bude hodit ke vzpomínkám zachycených na fotografiích.

Vlaštovky dorazily

[hana-code-insert name=’google‘ /]Tyto vtipné papírové vlaštovky, které si můžete jednoduše vystřihat z černého papíru doma i Vy, budou vypadat skvěle na Vaší zdi a pomohou vytvořit pocit vzdušné místnosti.

Stříkance barvy

Použitím barvy a běžného fénu na vlasy můžete vytvářet nádherně živé obrazy a přitom si užít spoustu legrace!

Malba na dřevo

Přenesený snímek vdechne život do jakéhokoliv kusu dřeva, který se pak stane stylovým doplňkem pro Váš dům.

Novinové umění

Vezměte si ze starých novin nějaké útržky a chaoticky je aplikujte na velkou desku, čímž vytvoříte krásnou dekoraci na zeď.

Elegantní šestihran

Máte zbývající dekorativní materiály? Můžete je použít k vytvoření velkolepého nástěnného šestiúhelníkového skládaného obrazu, stejně jako výše na obrázku.

Krajkové vzory

[hana-code-insert name=’google‘ /]Další možností je využít staré krajky a háčkované podložky, které společně s barevným sprejem vytvoří dokonalou dekoraci.

Geometrie

Ti, kteří shromažďují nevyužité tapety a balící papíry, se mohou bavit i při vytváření takovéto dekorace.

Mléčné tajemství

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Žehlička může být použita k odhalení předem připraveného „mléčného vzoru“, který vypadá naprosto úžasně, jak můžete vidět na obrázku!

Rodinný archiv

Krásný obraz z fotografií Vašich milovaných Vás zahřeje u srdce i v ten nejchladnější den a barevná složka obrazu Vám zas vyčaruje úsměv na tváři.

Pokud se Vám článek líbil, nezapomeňte ho sdílet se svými přáteli a rodinou :-)!