Nebaví Vás dodržovat nesmyslné dietní plány, které stejně nefungují? Pak vyzkoušejte tento úžasný drink, který urychluje metabolismus!

Mínus 5 kilogramů. Zní to pěkně? Vědci si všimli, že většina žen přibývá na váze absolutně neoprávněně, takže vyčerpávající tréninky nejsou pro každého vždy nutným a účinným způsobem.

Reklama

[hana-code-insert name=’google‘ /]V dnešní době existuje mnoho způsobů, jak zhubnout a jsou uznávány za účinné: dieta, cvičení, zrychlení metabolismu. Všechny zpravidla vedou ke stejnému výsledku. Jak jste si ale možná už uvědomili, zrychlení metabolismu je nejméně únavnou možností. S radostí Vám dnes proto řekneme, jak urychlit Váš metabolismus pouze jedním nápojem.

Reklama

Jednoduchý způsob, jak zhubnout!

Velkým plusem při výběru této metody snižování hmotnosti je to, že Vám neublíží. Pít a zhubnout – to je celá strategie. Co více? Nejen, že zhubnete, ale celkový stav Vašeho těla se zlepší v důsledku detoxikace.

Co budete potřebovat?

Reklama

  • 1 PL práškového zázvoru
  • 1 citrón
  • 1 svazek petrželky
  • 0,5 litru vody
  • 1 špetku skořice
  • 1 PL octu

Jak na to?

V hrnci s vroucí vodou smíchejte všechny potřebné přísady (petržel a citrón) a vařte 5-10 minut. Výsledný vývar nalijte do vhodné nádoby a nechte ho zcela vychladnout. Tento nápoj se doporučuje skladovat v ledničce. Pijte nápoj jednou denně před spaním cca 150-200 ml. Tím urychlíte Váš metabolismus přes noc, což ovlivní Vaši váhu přes pouhou noc.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Výrobky pro tento nápoj nejsou vybrány náhodou. Citrón stimuluje trávení a před spaním je velmi důležité, aby v žaludku nebylo žádné těžké jídlo, protože jeho trávení je poté zdlouhavé.

Petržel je známé diuretikum. Pomáhá omezit otoky a snižovat množství mezibuněčné tekutiny. Pamatujte si, že zadržování vody v těle je velmi nežádoucí.

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Výhody zázvoru v boji proti obezitě jsou již dlouho známy. Protizánětlivé vlastnosti tohoto kořene pomáhají odstranit poruchy trávicího systému, stejně jako zbavit se parazitů a usazenin toxinů v oblasti tlustého střeva. Zázvor je dobrý v čerstvé i sušené formě.

Zbývající složky nápoje jsou pomocné. Ocet prodlužuje životnost a skořice eliminuje večerní hlad. Regulace hmotnosti musí být zahájena regulací procesů asimilace potravin, nikoliv snižováním objemu jídla.

Pokud se Vám článek líbili, nezapomeňte ho sdílet se svými přáteli a rodinou :-)!

Reklama