Tzv. Baseballová dieta pomohla ženě zhubnout více než 20 kg, přežít rakovinu a stát se plnohodnotnou matkou!

TATO ŽENA SE S VÁMI PODĚLÍ O SEZNAM ZDRAVÝCH POTŘEB, KTERÉ POUŽÍVALA ROKY, A DÍKY NIMŽ ZTRATILA 20 KG!

V dubnu 2013 porodila syna, který vážil pouze 1,550 g, přičemž ona měla 120 kg. To byl zlom, kdy se rozhodla zhubnout. Navíc chtěla své tělo před těhotenstvím, a proto se rozhodla jít do posilovny. Nicméně její svět se obrátil vzhůru nohama, když jí byla diagnostikována rakovinou prsu.

Protože Julie měla jen jeden důležitý cíl – porazit rakovinu. Začala s hledáním potravy, která bude v souladu s její chemoterapií.

Čtěte také: 15 nejnepravděpodobnějších přátelství zachycených fotoaparátem. Těžko věřit svým vlastním očím!

PO ROCE CHEMOTERAPIE SI VYHLEDALA SEZNAM ZDRAVÝCH POTRAVIN.

[hana-code-insert name=’google‘ /]“Sestra mi představila Dr. Will Aguila, tvůrce basebalové diety. Abych byla upřímná, nikdy jsem o této dietě neslyšela, ale byla jsem připravená vyzkoušet cokoliv.“

„Lékař mi předepsal přísný režim stravování.“

„Při snídani jsem jedla jen polovinu avokáda, jedno vařené vejce a jeden kus celozrnného toastu.“

„Oběd se skládal z jednoho kusu ryby a zahradního salátu, a večeře zahrnovala bílkoviny, zeleninu a sacharidy.“

Po nějaké době na specializované dietě, Julie neměla problémy se této stravě plně přizpůsobit. V krátké době po ukončení chemoterapie pokračovala intenzivním tréninkem v tělocvičně, protože nechtěla, aby její onemocnění napadlo i jejího ducha.

Po devíti týdnech ztratila 20 kg. Nyní je hrdá na svou vytrvalost a odhodlání. V současné době pomýšlí na ztrátu dalších kilogramů.

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]“Zdravá výživa se stala nevyhnutelnou součástí mého života. Musím však přiznat, že mám v kuchyni schované chipsy, stejně jako další „zakázané jídlo“, protože jsem člověk koneckonců. Když přežijete smrtelné onemocnění ve Vašem mládí, jediným a nejdůležitějším cílem pro Vás bude zůstat zdravý a žít zdravý život tak dlouho, jak jen budete moci,“ říká Julie.

Pokud se Vám článek líbil, nezapomeňte ho sdílet se svými přáteli a rodinou :-)!