Pravděpodobně doma nakládáte okurky, papriky, zelí a všelijakou další zeleninu, že? Napadlo Vás však někdy naložit třeba avokádo?

V České republice je běžné nakládat zeleninu. Nakládáme snad všechnu zeleninu od okurek přes papriky, kukuřičky, cibulky až po zelí. Napadlo Vás však někdy naložit i avokádo? Zní to divně, že? Ve skutečnosti jde ale o velmi zdravou pochoutku, kterou doporučujeme si připravit. Co více, narozdíl od běžného nakládání nemusíte čekat několik dní či týdnů, ale jen pár hodin!

Co budete potřebovat?

  • destilovaný bílý ocet
  • vodu
  • cukr
  • sůl
  • černý kuličkový pepř
  • česnek nakrájený a tenké plátky
  • koriandr
  • avokáda, loupaná a nakrájená na plátky

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. V malé pánvi na středním ohni si smíchejte ocet, vodu, cukr a sůl, a směs poté přiveďte k varu za stálého míchání.
  2. Jakmile se cukr a sůl rozpustí, nechte směs vychladnout.
  3. Do uzavíratelné sklenice umístěte kuličky černého pepře, česnek, koriandr a plátky avokáda. Do nádoby poté nalijte  připravenou vychlazenou směs.
  4. Nádobu těsně uzavřete víkem.
  5. Takto nechte odležet alespoň 3 hodiny před podáváním.

Dobrou chuť přejeme!

Čtěte také: Chcete být krásná a mít dokonalou pleť? Nemusíte utrácet za krémy, ani kosmetické zákroky. Stačí dát na naše rady. Podívejte se na seznam těch nejefektivnějších domácích pleťových krémů