Podal žádost o rozvod. Žena chtěla ještě měsíc počkat. Nakonec to byl muž, kdo na konci propukl v pláč a chtěl zůstat

Tento příběh ukazuje, jak nevyzpytatelný a jak zvláštní někdy může lidský život být. Jedná se o příběh dvou manželů, kteří nejprve prožívali spokojený vztah. Ten vedl až ke svatbě, po které následovaly další spokojené roky. Vše se ale postupně začalo měnit a samotný muž přišel za svou ženou s nečekanou žádostí. Byla to totiž žádost o rozvod. Jak žena reagovala? Co se stalo? Proč chtěla jeden měsíc a jak je možné že po dané lhůtě manžel přišel se slzami v očích? Na to vám odpoví tento příběh.

Ideální pro každého, kdo je ve vztahu nespokojený

Tento příběh doslova obletěl svět. Není se čemu divit, jelikož se jedná příběh, který dost možná může zachránit manželství celé řadě jiných párů. A to vše jenom proto, že budou mít více času na to, aby si uvědomili, co je v jejich životě a také co je v jejich vztahu důležité. Je třeba začít pohlížet na druhého trochu jinak, stejně jako je třeba uvědomit si, co je v životě nejdůležitější. Tento příběh manželského páru je plný emocí, a ukazuje vztah ze zcela jiné perspektivy.

Žádost přišla nečekaně

Zdálo se, že je v rodině vše v pořádku. Až při jednom sezení u stolu chytil manžel svou ženu za ruku a řekl jí něco, co rozhodně nečekala. Řekl jí, že se chce rozvádět. K tomu přidal velkorysou nabídku v podobě majetku, peněz i podílu ve firmě. Žena samozřejmě byla překvapená, ale zmohla se jenom na jednu jedinou otázku. Zeptala se, proč?

Čtěte také: Potřebujete zhubnout rychle a efektivně? Pak Vám k tomu pomůže tato polévka, úžasná pro své vlastnosti urychlující spalování tuků!

Měla jenom jednu jedinou podmínku

Žena nedělala naschvály, neměla jakékoliv záchvaty, nebrečela ani nekřičela. Jenom požádala svého ještě stále manžele o to, aby jeden jediný měsíc počkali. Nic jiného že od něho nechce. S tímto měsícem by však měla být spojena ještě jedna zajímavá věc. I když to byla podmínka poměrně nestandardní, je třeba říci, že s ní manžel souhlasil, protože se nejednalo o nic složitého.

Stačí nosit na rukou

Co žena chtěla? Aby ji po dobu celého jednoho měsíce každý den nosil na rukou do ložnice. Aby dělal to, když poprvé vešli jako novomanželé do svého domu. Manžel neprotestoval. Sice nechápal důvod, ale řekl si, že kvůli bezproblémovému rozvodu a i kvůli jejich synovi není na místě dělat jakékoliv problémy. A hned od následujícího dne začal.

Chladné přenášení se postupně měnilo

Jak vypadalo první nošení? Vzal ji, jako by se jí štítil. To stejné udělala i žena. Byli jako dvojice, která se nechce nikdy vidět. Postupně se vše měnilo. Manžel ji bral láskyplně a i žena mu stále více pomáhala, stále více se k němu tulila a hlavu tiskla k jeho hrudníku. Najednou se dané nošení čím dál více měnilo v to, které proběhlo v den jejich svatby. Nebylo to ještě dokonalé, ale proti prvnímu dni zcela výrazný rozdíl.

Muž začal přemýšlet nad rozchodem

Dny ubíhaly. Nošení do ložnice bylo spojeno se stále většími city a bylo stále romantičtější. I z toho důvodu začal muž najednou více přemýšlet o tom, zda rozchod bude nebo nebude tím pravým. A nakonec se rozhodl. Své ženě koupil květiny a požádal ji o odpuštění. Již nechtěl nikoho jiného, ale chtěl právě jí. Chtěl s ní být napořád.

Vztah následně vydržel jenom chvíli

Žena kývla. Opět to vypadalo na spokojené manželství. Netrvalo však dlouho. Jenom žena, věrná manželka s skvělá matka věděla, že trpí rakovinou a že jí zbývají měsíce. Chtěla je prožít s těmi, které nadevšechno miluje. Když zemřela, muž si do smrti vyčítal, že to nevěděl, že si toho nevšiml, stejně jako si vyčítal, že se s ní chtěl rozvést.