Krátké šaty na ples – odhalte své nožky!

Plesová sezona je v plném proudu, a proto mnoho z žen, jako každý rok, zavítá do kamenných či internetových obchodů, aby si ta tuto slávu pořídili nový kousek do svého šatníku. Ty z nás, které se pyšní štíhlou postavou si mohou dovolit odhalit své nohy, a proto by měly zvolit krátké šaty na ples. Nicméně ty další z nás, které preferují zahalenější postavu by měly vsadit na šaty dlouhé až po zem, které jsou letos in.

Šaty na maturák

Maturitní ples – jedna z prvních „velkých sláv“ v životě skoro každé ženy – a proto je třeba se na ni pořádně připravit. Oblíbeným typem šatů jsou takzvané koktejlky, které si může dovolit na sebe obléci jak majitelka štíhlé postavy a výstavních nožek, tak i žena se širšími zakulacenými boky, jelikož koktejlový střih šatů lichotí oběma těmto postavám. Pokud si chcete ale obléci „princeznovské šaty“, volte raději krátké koktejlové šaty áčkového střihu – ty si můžete dovolit i v případě, že jsou vaše boky až moc kulaté a do upnutých šatů si netroufáte.

Čtěte také: Tento lahodný piškotový dort si zamilujete i vy. Pomocí snadného receptu ho zvládne připravit každý

Šaty půjčit či koupit?

Která žena či dívka by si nechtěla připomínat tento velký krok ve svém životě častěji? Proto byste si měla tyto šaty jednoznačně zakoupit – kvalitně provedené šaty vám vydrží spoustu let a můžete je na sebe obléci na další společenské události, které vás budou v následujících letech čekat. A tak si pokaždé připomenete svůj maturitní večírek, který odstartoval váš dospělý život – a tyto vzpomínky jsou přeci k nezaplacení. Zapomeňte proto na půjčovny a své první, ať už dlouhé či krátké šaty na ples si rozhodně zakupte.

Ať už zvolíte jakýkoli typ šatů, vždy byste se v nich měla samozřejmě cítit pohodlně a dbát na to, aby z nich nic „nevykukovalo“ – prostě aby vám přesně padly a vy jste se mohla celý večer bavit bez obav.