Žena jela po dálnici a najednou ji začala obkličovat cizí auta. Řidiči gestikulovali, že musí zastavit. Žena následně udělala věc, která ji zachránila život. Jaká byla její reakce?

Jízda po dálnici je sama o sobě celkem nebezpečnou věcí, jelikož zde mluvíme především o faktu, že se na ní auta pohybují velkou rychlostí. Johanna Jacobssonová však během své cesty po jedné švédské dálnici zažila ještě jednu celkem neobvyklou věc. Nejprve to byla jízda jako každá jiná. Až najednou zjistila, že se kolem ní sdružuje více aut. A v tu chvíli začala tušit určité druhy problémů.

Ostatní vozy se snažily ženu obklíčit

Co se na dálnici dělo? Ostatní vozy, které se najednou ocitly kolem jejího auta se snažily ženu obklíčit. A to se jim postupně dařilo. Když se Johanna Jacobssonová podívala na některé z řidičů, tak jí jasně gestikulovali, že musí zajet ke kraji a že musí zastavit. Žena byla celkem vyděšená a absolutně netušila, co se to na silnici děje a co by měla udělat. Nakonec se rozhodla pro věc, o které nyní říká, že jí skutečně zachránila život.

Co žena udělala?

Ve svém voze nejela sama, ale jela se svým synem, který seděl na zadním sedadla. Když jí začali ostatní řidiči obkličovat, řekla svému synovi, ať vezme telefon a zavolá policii, které vylíčí, co se na dálnici děje. Ten uposlechl a policii zavolal. To, co jim policie řekla je šokovalo ještě více a doslova je vystrašilo. Radou policie bylo, že se mají snažit jet dále, i za cenu poškozeného vozu. Také jim řekla, že když už budou nuceni zastavit, musí se ve voze zamknout a v žádném případě nesmí otevírat.

Čtěte také: Proč muže láká nevěra, i když svou partnerku milují? Nejčastější důvody vás překvapí!

Nakonec ostatní donutili ženu zastavit

Auta, která ženu obklíčila, ji nakonec donutila zastavit, jelikož jinou možnost neměla. Johanna Jacobssonová uposlechla policii a ve svém voze se zamkla. Byly to nejhorší chvíle jejího života, jelikož pociťovala velký strach. Hlavně když se k jejímu vozu blížilo několik mužů, kteří požadovali otevření auta. To však neudělala a muži začali být agresivní. Naštěstí se z dálky rozezněly policejní majáky, které byly vysvobozením.

Agresivní muži nasedli do vozů a začali ujíždět

Policejních vozů dorazilo na místo hned několik. Většina se vydala pronásledovat ujíždějící řidiče. Jeden zastavil u ženy a ona tak mohla konečně odemknout a vylézt z vozu. Policistovi znovu zopakovala, co se já stalo. Ten jí řekl, že měla velké štěstí. Jednalo se totiž o gang obchodníků s bílým masem. Tedy o gang lidí, kteří takto zastavují ženy a hned je unášejí. V podstatě si tím, že nechtěla zastavit ani otevřít zachránila život. Celý příběh má šťastný konec i v tom, že se mužům zákona podařilo agresory dohnat, pochytat a ty nyní čekají v cele na verdikt soudu.