Tohle dítě muselo čelit velmi krutému osudu. Když bylo malé, muselo být svědkem velmi kruté rodinné tragédie. Když bylo na pohřbu, položilo jednu otázku. Na co se zeptalo? Je to šokující!

Nikdo z nás by nechtěl ztratit kohokoliv z našich blízkých. O to horší to může být ve chvíli, kdy daná osoba odejde dítěti. To se ještě nedokáže tak dobře vyrovnat se ztrátou a je to pro něj velmi kruté. Přesně to se stalo dítěti z našeho příběhu. Tento příběh obletěl celý svět, jelikož ukazuje jak na krutost osudu, tak ukazuje na zákeřnost mnohých nemocí a na to, že moderní medicína stále ještě nezná lék na vše.

Tento malý chlapec přišel o svou matku

Příběh se odehrál na Filipínách a začíná tím, že matka malého chlapce onemocněla rakovinou. Lékaři jí bohužel moc šancí nedávali a jak se později ukázalo, tak léčba skutečně nepřinesla kýžený efekt. Žena tak už jenom čekala na smrt. Jelikož věděla, co přijde, snažila se být stále na blízku svému malému synovi. Věděla, že tu pro něj nebude navždy a tak se snažila být s ním každou vteřinu. Proto, aby na ni mohl v dobrém vzpomínat a proto, aby si ho užila naplno než zemře.

Den smrti nastal

Poslední dny už žena trávila v nemocnici v bolestech a tak bylo jasné, že se její den blíží. Jednoho dne naposled vydechla a pro celou rodinu to znamenalo velký smutek. Hlavně potom pro malého chlapce, který ze dne na den ztratil svou maminku. Muselo to být pro něho velmi těžké a nedokázal pochopit, proč jeho maminka již odešla a on ji nikdy neuvidí.

Čtěte také: Víte kolik byste měli vážit? Podle naší tabulky zjistíte, zda musíte zhubnout nebo naopak přibrat. Jak jste na tom vy?

Na pohřbu se stalo něco, co všechny šokovalo

Za pár dní se konal pohřeb, kam se s ženou přišli rozloučit všichni, co ji znali. Nechyběla samozřejmě ani její rodina, včetně malého chlapce. Ten stále nerozuměl tomu, proč maminka odešla, co se stalo a proč to musela být právě ona. Skrz sklo na rakvi matku viděl a tak se k ní naklonil a přitiskl se alespoň takto. Bylo vidět, jak smutný je. Následně se otočil ke svým příbuzným a zeptal se, proč už jeho maminka nebude nikdy usínat s ním? Proč byla nemocná a proč musela odejít? To dojaly všechny příbuzné a rázem jim vyhrkly slzy. Chlapce jim bylo opravdu velmi líto. Co říkáte na tento dojemný příběh? Znáte někoho ve svém okolí, koho postihl stejně krutý osud?