Tento hit je snad nejznámější na světě. I proto je tak často přezpíváván mnohými slavnými zpěváky, ale i amatéry. Jak se s ním popasovala tato mladá dívka v talentové soutěži? Co udělala porota mnohé překvapilo

Jsou hity, které zná celý svět. Jistě byste jich vyjmenovali celou řadu. My musíme říci, že do této kategorie rozhodně patří i hit s názvem Bohemian Rhapsody, který nezpívá nikdo jiný, než populární kapela Queen. Jistě znáte, a pokud ne, je třeba si píseň naposlouchat v originále. Jenom tak budete moci zjistit, jak skvělý výkon dokázala podat dívka, která se přihlásila do pěvecké soutěže. A která si vybrala právě tuto píseň.

Netradiční volba písně se vyplatila

Nutno říci, že pro talentovou soutěž se jedná o poměrně netradiční píseň. Je to jak její melodií, tak je to také pro její frázování, ale i samotný refrén nebo to, jak vysoké tóny se někde musí zpívat. Tato soutěžící ale chtěla zariskovat a už od první chvíle se chtěla zařadit do kategorie těch, kteří se odliší. A nutno říci, že se jí volba této písně vyplatila.

Co udělala porota, když její výkon slyšela?

Dívka se rozhodla, že se s touto písní ukáže světu. A zvolila pro to poměrně známou a celonárodní soutěž. Ta nese název The Voice a jistě ji také znáte. To proto, že je populární i u nás v České republice. Dívka se ale účastnila té, která se konala ve Francii. Pokud jste někdy soutěž sledovali, tak víte, jak probíhá.

Čtěte také: Myslela si, že je to jen nevinný pupínek na nose. Přitom to bylo jen první známkou závažné nemoci, nyní všechny varuje

Jednotliví soutěžící začnou zpívat, ale jednotliví porotci je nevidí. To proto, že sedí v křeslech, která jsou zády k nim a čelem k porotě. Podle toho, jak se jim daná píseň líbí, mohou stisknout tlačítko a otočit se k soutěžícímu. A jak to dopadlo v tomto případě? Netrvalo nijak dlouho a zpěv zaujal všechny porotce v sále. A nejenom je, jelikož výkon okamžitě oslovil i všechny v publiku.

Ohodnoťte její zpěv i vy

Byl skutečně tak fenomenální, že na něj pozitivně zareagovala porota a také lidé v sále? To můžete sami jednoduše posoudit. A jak? Stačí se podívat na video z daného vystoupení. Věříme, že vás dostane do kolen stejně, jako dokonale zaujalo nás. Zpěv nemá chybu!