Osud se na této rodině podepsal velmi krutým způsobem. Milující manžel a otec malé holčičky byl zabit na misi v Afghánistánu. Dva dny po jeho pohřbu našla žena v počítači dech beroucí vzkaz

Válka je skutečně krutá a své o tom vědí nejenom vojáci nasazení na misích, ale také jejich rodiny. A to hlavně proto že právě ty zůstávají na vše sami ve chvíli, kdy se muži již nevrátí. A přesně to se stalo i této rodině. Voják zemřel v Afghánistánu v pouhých 26 letech. Zanechal po sobě nejenom milující ženu, ale také svou malou dcerku která už ho kvůli tomu nemá šanci nikdy poznat.

Dobrý voják a skvělý muž

Todd Weaver byl nejenom velmi dobrý, obětavým a také odvážným vojákem. Byl to hlavně skvělý muž. Manželka o něm mluví jako o milujícím partnerovi. Jeho kolegové z jednotky zase jako o skvělém parťákovi. Jeho okolí o něm zase mluvilo jako o dokonalém kamarádovi. Všechny proto ranilo když se dozvěděli zprávu o tom že byl Todd Weaver zabit a že padl v boji.

Pohřeb byl velmi emotivní záležitostí

Když se mužovo tělo dostalo zpět do domoviny, byl naplánován pohřeb. Nechyběly jak všechny pocty, tak samozřejmě lidé z jeho okolí kteří přišli na poslední rozloučení. Pohřeb byl velmi emotivní záležitostí hlavně pro jeho manželku, která s dcerou zůstala na vše sama. Druhý den ze zvědavosti otevřela a zapnula notebook svého muže, kde našla velmi dojemný vzkaz. Co se v něm píše? Přečtěte si ho.

Čtěte také: Ty nejkrásnější citáty a motta!

Dopis ženu dojal

Otevřela mužův počítač a rozklikla soubor který přímo vyzýval k tomu, aby se na něj podívala. V tu chvíli věděla že je skutečně určený pro ní. Jak to poznala? Stačila si přečíst první řádek. My vám nabídneme celé znění tohoto dopisu. Toto v něm stálo:

Milá Emmo a drahá Kiley,

Právě teď u vás sice nejsem přítomen fyzicky, ale to neznamená že vám nejsem na blízku. Jste to nejdůležitější co jsem ve svém životě měl. Pokud toto čtete tak jsem se z mise nedostal domů. To ale neznamená, že mi na vás nezáleží. Obě vás hlídám. Z nebe se na vás dívám a budu vám neustále na blízku, aby cesta vaším životem byla co nejjednodušší.

Chápu že je pro vás těžké překonat to, že už mě nikdy neuvidíte. Pamatujte na to, že já vás vidím. Svou krásnou milující ženu a svou nádhernou roztomilou dcerku. Sleduji vás právě teď. Fyzicky už budu navždy pryč, ale reálně vám budu stále nablízku.

Byl to osud, Bůh chtěl aby se právě toto stalo. Jedině tak bude zaručeno že se vám v životě nic nestane, jelikož vás budu moci neustále chránit před různými nástrahami vašeho osudu. Stále jste pro mě tím nejdůležitějším co v životě mám a co jsem v životě měl. Tím si můžete být stoprocentně jisti.

I když se domů už nevrátím, stále mě zde budete mít. Na blízku kdykoliv budete potřebovat pomoc. Jsem rád za všechny vzpomínky které na vás mám. Na vše dobré co jsme společně dělali. Můj život byl díky vám dvěma ten nejdokonalejší na světě a každý mi ho mohl jenom závidět. Stále mám na blízku dvě krásné bytosti, pouze jsem jinde.

Chápu, že je pro vás můj odchod velmi silný, ale snažte se být pokud možno silní. Snažte se vydržet a přenést se přes to, že se k vám už nikdy nevrátím. Místo pláče raději myslete na vše dobré, co jsme společně zažili. Mysleme na to jak jsme se spolu radovali a jak jsme byli šťastní. To jsou ty vzpomínky které byste si měli ponechat.

Je mi líto co se stalo, ale takový už je život a osud. Bohužel nemohu být nadále mezi vámi. Chci vám však říci, že vás obě hrozně moc miluji a budete navždy v mém srdci. A i když u vás nejsem fyzicky přítomný, tak nikdy nedopustím aby se vám cokoliv stalo.