Udělala fotografii narozenin své dcery. Za 3 roky objevila na fotce tuto strašidelnou a hrůzostrašnou věc. Vidíte to také?

Měla to být jenom běžná oslava narozenin. Takových se každý den koná spousta. Pokud je oslavencem dítě, znamená to jediné. Je to den plný radosti, dárků, dortu a také her a gratulací. A to stejní se dělo i v rodině Shally, která se rozhodla uspořádat oslavu k narozeninám své dcery.

Byl to báječný den a každá chvíle byla fotografována

Byla to oslava jako mnoho jiných. Každý, kdo byl pozván se skvěle bavil a Charlotte jako hlavní oslavenkyně dostala mnoho dárků. Aby byla tato oslava zaznamenána, tak měla Shally stále při ruce fotoaparát a fotila vše, co jí přišlo zajímavé. Fotek bylo opravdu mnoho a všichni už se těšili na to, až si je následně budou prohlížet.

Na fotografii byl někdo navíc

Při prohlížení fotografií nastal velký šok. Na několika z nich bylo něco, z čehož měl každý strach. Byla to silueta malého chlapce. Žádný takový ale pozván nebyl a nikdo takový není ani z rodiny, ani z okruhu přátel malé Charlotte. Začalo to být divné. Při detailním zkoumání fotek se zjistilo, že je to skutečně silueta chlapce, a ne jenom stín nebo šmouha na fotografii. Bylo to divné a strašidelné.

Čtěte také: Proběhla svatba Lucie Bílé, nebo nikoliv? Vzala si tohoto fešáka a stala se potřetí mladou paní? Oba dva mlčí, nebo vše popírají. Existuje ale jeden detail, který je může usvědčit. Jaká je pravda o této známé zpěvačce?

Začaly se dít divné věci

Od chvíle, co Shally viděla na fotografii tohoto chlapce, se začaly v domě objevovat velmi divné věci. Jako by v něm stále někdo chodil. Ale přitom měl být prázdný. Žena dokonce přiznala i to, že mnohdy jí přišlo, že slyší hlasy. Že na ní někdo volá „mami“, i když její děti byly prokazatelně venku, nebo ve škole. Začala se natolik bát, že se rozhodla odstěhovat.

Našli si jiný domov

Celá rodina si našla jiný domov, jelikož nechtěla být v domě, kde se dějí strašidelné věci. Podle nich má tato událost jenom jedno jediné vysvětlení. V jejich domě byl duch malého chlapce, který se zjevil právě při narozeninové oslavě a dále byl už v domě každý den. A kde se vzal? Shally si myslí, že se jedná o ducha chlapce, kterému se v tomto domě stalo něco hrozného. I proto v něm dále nechtěla žít a rozhodla se k tomu, že se raději odstěhuje. Nedivíme se.