Děsivé varování otce všem: proto jejich 3týdenní dcera zemřela

Když se narodí malé dítě, je to rozhodně velký důvod k radosti. Rodiče se již těší na první úsměv, první slůvka, nebo první krůčky. Bohužel ničeho takového se Jeff a jeho partnerka bohužel už nedočkají. Sice měli to štěstí a narodilo se jim zdravé miminko, ale po třech týdnech zemřelo. Když se zjistilo proč, byli oba rodičové v šoku.

Za vše mohl pro dospělého neškodný virus

Organismus dospělého člověka si dokáže s mnoha viry bez problémů poradit. U novorozence tomu tak není. Obranyschopnost několikatýdenního dítěte není tak dokonalá, aby zvládla vše. A bohužel právě toto byl důvod, proč tito rodiče přišli o svého třítýdenního potomka. Rozhodli se, že svůj příběh řeknou světu.

Jeff se rozhodl napsat vzkaz všem rodičům

Rozhodl se, že svůj příběh sdělí celému světu. A tak napsal dopis, kde líčí vše, co se jim přihodilo a hlavně důvody, proč muselo jejich děťátko zemřít. Podívejte se na překlad jeho dopisu:

Čtěte také: Těchto TOP 10 užitečných triků pomůže každé ženě v nouzi! Když se mi to příště stane, určitě si vzpomenu na trik číslo 5!

Od chvíle kdy naše děťátko zemřelo jsme oba jako vyměnění. Byla to tragická událost. Těšili jsme se na vše krásné, a přitom se stal pravý opak. To nejhorší, co mohlo. Oba dva si najednou vyčítáme, že za to můžeme právě my. A nikdo jiný. Chtěli jsme naše dítě zahrnout láskou, ale naopak jsme mu zcela nevědomky ubližovali.

Existuje virus HSV-1 (virus herpes simplex), který je pro dospělého člověka celkem běžný, a dokonce jím může být infikováno přes 65 procent populace. Pro dospělého je však zcela neškodný a nemá žádné příznaky. I jeden z nás byl tímto virem nakažený. Pro naše děťátko však byl smrtelný. Nevěděli jsme, že jsme nemocí a nevědomky jsme vir na naše děťátko přenesli.

Vybavuji si ty chvíle, kdy jsme ho chovali, hladili, drželi za ruku. Naše dítě si pak ruce strkalo do úst a v tu chvíli došlo k nejhoršímu. HSV-1 (virus herpes simplex) se dostal do jeho organismu. A ten si s ním nedokázal poradit. A potom došlo k nejhoršímu. Naposledy vydechl.

O to šokující bylo, když nám lékaři na základě rozborů řekli, co bylo příčinou. Byli jsme to my, kdo může za smrt našeho dítěte. Přitom jsme celý život žili v domnění, že jsme pro něho vším a že mu rozhodně nemůžeme nikdy a nijak ublížit. Ale byl to omyl.