Na ulici našli zanedbanou ležící fenku. Když přišli blíže a podívali se na její břicho, nestačili se divit, museli ihned…

Na ulici se našla opuštěná fenka. Překvapení ovšem nastalo ve chvíli, když se jí mladá žena podívala k bříšku. To, co objevili, je přímo šokovalo. Podívejte se také a nechejte se šokovat stejně jako my.

Chyběl jí kus těla

Dnešní příběh je o bílém německém vlčákovi, jehož fenka byla nalezena naprosto opuštěná na ulici. Fenka se jménem Gemma bohužel neměla štěstí na své majitele a opatrovníky, a tak se stalo, že skončila na ulici, jako spousta dalších psů. Bohužel v jejím případě šlo o mnohem vážnější případ.

Když byla Gemma objevena náhodnou ženou s dobrým srdcem, nacházela se ve velmi vážném a zuboženém stavu. Na téměř 70 % svého těla se jí začala rozšiřovat prašivina, která není vůbec příjemnou chorobou pejsků. Napadla ji zákeřná zákožka svrabová, která dokáže způsobit velmi vážné problémy. Tělo fenky Gemmy se tak proměnilo v jeden velký strup. Samozřejmě, že tělo bylo bez srsti a z toho důvodu to muselo Gemmu šíleně bolet.

Čtěte také: Český architekt navrhl dům, který se stal úplnou senzací. Stojí jen 29.900 Kč a postavíte ho už za tři hodiny! Jak ale vypadá uvnitř?

Objevil se strážný anděl

Na Gemmu se ovšem usmálo štěstí, protože ji objevil anděl strážný, který ji z jejího úmorného utrpení vysvobodil. Tím strážným andělem byla žena jménem Jolene, jenž shodou okolností pracuje jako dobrovolník pro organizaci St. Bonnie´s Sancturay v Kalifornii. Tato organizace bojuje s násilím páchaném na nebohých zvířatech a snaží se jim vytvořit náhradní domov. Gemma tedy měla obrovské štěstí, že ji našla právě Jolene.

Překvapení v bříšku

Ujala se fenky s velkou láskou a poskytla ji vše, aby se mohla dostat z katastrofického stavu, ve kterém byla. Hlavně se potřebovala zbavit již zmíněné prašiviny. Ta si ovšem svou daň už vybrala, a tak pejskovi chybělo na těle téměř 70 % srsti. Léčba ovšem dobře dopadla a nová opatrovnice se mohla zároveň těšit i na další překvapení. V bříšku fenky se totiž objevilo pět nových přírůstků. Podívejte se na video a žasněte s námi.