Ženich se rozhodl u oltáře zařetovat a nevěstě na svatbě řekl „ne“. Nikdo ovšem v tu chvíli nečekal, že by na to zareagovala tímto…

Kdo se někdy ženil nebo vdával, ten si určitě řekl, jaké by to bylo zavtipkovat a na klíčovou otázku odpovědět nikoliv ano, ale ne. Moc lidí k tomu odvahu nemělo. A ti, co ano toho dost možná hořce litují. Jistě na to vzpomíná i tento ženich, který se rozhodl u obřadu zavtipkovat.

Specifický smysl pro humor

Jedná se o příběh ruského páru, který se odehrál před několika lety. A je stále ukazován jako příklad toho, že ne vždy je dobré vtipkovat. Ženich měl skutečně specifický smysl pro humor, který znala hlavně jeho rodina a přátelé. Pokud dělal srandu mezi cizími, ne každý jeho chování a mluvení pochopil. I proto si měl rozmyslet, co bude dělat na svatebním obřadu.

Padla důležitá otázka

Když padla otázka, zda si vezme svou v tu chvíli ještě přítelkyni, odpověděl se smíchem, že si není jistý. Ti, co ho znali se začali smát, ale oddávající už takový smysl pro humor neměl. Podíval se na ženicha a zeptal se znovu. Místo toho, aby odpověděl, co má, řekl že, že s největší pravděpodobní ne. A v tu chvíli mnoho svatebních hostů vyprsklo smíchy, jelikož věděli, že se jedná o vtip a také o splněnou sázku.

Čtěte také: Nemohla otěhotnět a dostala hormony. Po ultrazvuku byl lékař nejenom ohromen, ale hned volal kolegy

Co řekl oddávající, to všechny šokovalo

Když ženich odpověděl ne, podíval se na něj oddávající, zavřel své desky a oznámil, že v tom případě nemůže být manželství uzavřeno. Začal odcházet, když se k němu seběhli svatebčané a prosili ho, aby vše zopakoval, že to byl jenom hloupý vtip. A samotný ženich to potvrdil.

Druhý pokus odmítla nevěsta

Oddávajícího se povedlo přemluvit, ale do všeho se vložila nevěsta. Ta řekla, že žádnou svatbu už nechce a nebude si brát někoho, kdo musí vtipkovat i na něčem tak důležitém. A hlavně že ani neví, kdy má přestat.

To stejné platí i u nás

Říkáte si, že ke zrušení obřadu může kvůli vtipu dojít jenom v Rusku? Tak zpozorněte. Pokud řeknete NE i u nás, oddávající to bere že do manželství vstoupit nechcete a obřad zruší. V médiích jistě dohledáte řadu zpráv o vtipálcích, kteří i v ČR dokázali zkazit jeden ze svých nejdůležitějších dní.