Papoušek se rozhodl, že potrápí sousedovic kočku. Začal s ní hrát na schovku, toto video pobavilo celý svět

Zvířecí říše může být nejenom dokonale fascinující, ale může být také zdrojem mnoha vtipných věcí a také situací. A toto je jedna z nich. Až uvidíte, co dělá kočka a papoušek, garantujeme vám, že doslova vyprsknete smíchy. Není se čemu divit, jelikož právě tato dvojice zvířat přivodí záchvat smíchu každému.

Kočka si brousí zuby na papouška

Kočky neloví jenom myši, ale velmi často se vydají ulovit i nějakého toho ptáka. A to se stalo i v tomto případě. A co na tom, že to nebyl žádný vrabec nebo sýkorka, ale byl to pták cizokrajný. Tedy papoušek. Právě na toho si kočka dělala zálusk a chtěla ho získat jenom pro sebe. První, co jí však zradilo bylo to, že se nacházel za sklem. V tu chvíli bylo komukoliv jasné, že ho prostě neuloví, protože přes stěnu okna se jenom tak nedostane.

Papoušek využil situace

Jako by papoušek věděl, že na něho má kočka zálusk a že má v plánu na něho zaútočit, ale nemůže, jelikož je před nimi sklo. Nevypadal ani vystrašeně, ani to nevypadalo že by se rozhodl kamkoliv uletět. Stále stál před oknem, a dokonce se na kočku několikrát podíval s jistotou, že se mu absolutně nic nestane.

Čtěte také: Máte zažloutlé zuby, ale rádi byste pravý americký úsměv? Máme pro Vás řešení!

Začal ji dráždit

Tím ale jeho chování nekončilo. Doslova ji začal dráždit, jako by se jí chtěl vysmívat. Jeho pohyby a zvuky tomu nasvědčovaly. Ostatně stačí se podívat na video a můžete se přesvědčit o tom, že takové chování snad muselo být naschvál. Jako by se papoušek kočce zasmál a potom se přikrčil, aby se jí schoval. A neudělal to jenom jednou, takže bylo celkem jasné že toto jeho chování zdaleka není náhoda, ale jde o něco, co dost možná dělá naschvál.

Svatá trpělivost kočky

A co dělala ta? Pozorovala papouška doslova se svatou trpělivostí a čekala na chvíli, kdy zaútočí. Jenom tak seděla, hýbala ocasem a pozorovala ho očima. Ostatně podívejte se sami a garantuje vám, že toto video vás musí stoprocentně pobavit. Pokud ne, je s vámi něco špatně.