Dcera vzala 78letou matku k stylistce. Tato změna překročila její nejdivočejší očekávání!

Galina Stakhanova je legendární ruskou herečkou. Účinkovala a hrála zhruba ve dvou stovkách filmů. Zahrála role, které si diváci budou navždy pamatovat. Jde o úžasnou herečku a ženu s velkým srdcem, pro které je poslání důležitější než vzhled. Ne vždy se to může vyplatit, nicméně Galina má to štěstí na hodnou dceru. Ta ji vzala ke stylistce, která z ní udělala opět sympatickou krasavici.

Poslání místo vzhledu

Tato úžasná ruská herečka dosáhla úctyhodného věku 78 let. Stejně jako mnoho žen tohoto věku, nepřikládá ani ona svému vzhledu příliš velký význam. Dává přednost běžnému oblečení, stejně jako nosí většina důchodců. Na fotografiích můžete vidět Galinu v jejich významných rolích. Není pochyb o tom, že se jedná o velmi významnou a charismatickou ženu s úžasným hereckým talentem. Samozřejmě si nelze nevšimnout také vrásek, které této moudré ženě udělil čas.

Dcera ji poslala do televize

Galina má dceru, nutno říci, že velmi hodnou a pozornou dceru. Jednoho dne se už nemohla dívat na to, jak se Galina vzhledově zanedbává, a proto se rozhodla, že jí obnoví šatní skříň a změní její vzhled. Poslala ji tedy do známého televizního programu, který byl zaměřený na stylistické proměny.

Čtěte také: Deset obyčejných, ne až tak zdravých sprchových návyků, které bychom měli raději všichni zapomenout!

Galina před a po

Na fotografiích můžete vidět, jak vypadala Galina těsně před tím, než se rozhodla podstoupit razantní přeměnu. Nutno říci, že na některých fotografiích působí Galina opravdu staře a zanedbale, nicméně se opravdu jedná o fotografie před přeměnou.

Na dalších fotografiích pak můžete vidět, co se stylistům povedlo. Předvedli báječnou práci, protože Galina na fotkách vypadá mnohem mladší. Opět je z ní ta sympatická a okouzlující dáma, kterou bývala dříve. Když se na sebe Galina podívala do zrcadla, měla pocit jako by se vrátila v čase. Stylistům se práce opravdu povedla, protože Galina působí opět jako dáma v nejlepších letech.