AKTUÁLNĚ (Ostrava): Muž spáchal bezdůvodný antentát na občany, zemřelo 6 lidí. Policie nyní odkryla detaily

Nikdo netušil, co se tento den stane. Měl to být běžný provoz chirurgické ambulance v nemocnici v Ostravě. Vše zcela narušil muž, který se rozhodl k nepochopitelnému činu. Nepřišel na místo se zraněním, ale jeho cílem bylo ublížit ostatním lidem. A to smrtelně.

Ozvala se střelba

Z ničeho nic se odděleném ozvala střelba. V tu chvíli vypukla nejenom panika, ale také velký strach. Každý se bál o život. Pachatel se rozhodl, že lidem ublíží, jak nejhůře může. Nepřišel s žádným úrazem, ale přišel vraždit. A to střelnou zbraní, která vyvolává obavu už sama o sobě. Natož, pokud dojde k výstřelu směrem k lidem.

Mnoho mrtvých nejenom na místě

Šílené řádění střelce si vyžádalo mnoho obětí. Nejprve se informovalo tom, že 4 lidé zemřeli na místě. Následně došlo k upřesnění toho, že počet obětí je ještě o jednu větší. To však není konečné číslo, které má tento šílený střelec na svědomí. Jeden člověk následně podlehl zranění přímo na operačním sále. Ani jemu lékaři nedokázali pomoci.

Čtěte také: Smutná zpráva! Zemřela bývalá herečka ze seriálu ulice a dalších filmových unikátů.

Střelec na útěku

Byly to doslova policejní manévry. Po tom, co spáchal tento hrůzný čin se dal na útěk. V tu chvíli došlo na obrovské policejní manévry, které byly spojeny s evakuací mnoha lidí i s nutností uzavřít prostor. Policie se pokoušela pachatele nejenom najít, ale hlavně zneškodnit. Byla zde obava, že bude pokračovat ve střelbě a obětí by mohlo být ještě daleko více.

Policie muže našla. Ten byl mrtvý

Díky rychlému vyšetřování policie zjistila, že pachatel odjel z místa činu stříbrným autem. Zjistila i poznávací značku a začala po voze intenzivně pátrat. Nakonec byl vůz nalezen. A to i s pachatelem uvnitř vozu. Ten se však policii již nevzdal. Ani nemohl, jelikož podle potvrzených informací zde policie našla muže s prostřelenou hlavou. Vše nasvědčuje tomu, že po svém šokujícím činu spáchal sebevraždu. Proč udělal něco tak hrozného? To se nikdy nedozvíme.