Než dáte bůček do trouby, udělejte tuhle rychlou věc, která změní chuť. Jednou vyzkoušíte a budete to dělat pořád

Také už nevíte, co všechno máte vařit? Pokud chcete potěšit svou rodinu a přátele něčím originálním a zároveň chuťově dokonalým, doporučujeme vám vyzkoušet náš dnešní recept na vynikající naložený bůček. Máte-li rádi maso, máte v tom případě vyhráno, protože právě tento recept je ideální pro milovníky dobrého masa. Budete se po něm oblizovat nejen vy, ale zároveň tím potěšíte všechny své blízké. Recept je snadný, takže ho zvládne naprosto každý.

Připravte si ingredience

V každém případě bude na přípravu této pečené dobroty potřeba trochu času. Nemusíte se však bát, že byste kvůli tomu ztratili spoustu času. Recept je snadný a zvládne ho každý během chvilky. Pokud si budete chtít tyto brambory připravit, bude třeba si nachystat následující ingredience: bůček, 1 litr vody, 1 lžíci soli, 4 bobkové listy, 1 cibuli, 4 stroužky česneku a 1 špetku pepře.

Chuťový ráj

Jakmile budete mít vše připraveno, stačí se pustit do práce. Není třeba se obávat dlouhé přípravy, protože to lze zvládnout opravdu rychle. Možná se dokonce naučíte něco nového. Buďte si, ale jistí, že jakmile stvoříte tento chuťový zázrak, stanete se hvězdou vaší kuchyně. Nyní se pojďme podívat, jak se má při přípravě této dobroty postupovat. Pokud chcete opravdu uspět, je důležité postupovat krok za krokem.

Čtěte také: Tato matka se rozhodla, že po nástupu do práce zajistí svému dítěti hlídání formou pečovatelské služby. Dlouho si myslela, že vybrala tu nejlepší. Až jednou obdržela hrůznou zprávu o ublížení jejímu dítěti!

Uvařit a usušit

Připravit tento nakládaný bůček je velmi jednoduché a zvládne to opravdu každý. Všechny výše uvedené ingredience vložte do hrnce a začněte jej zahřívat, dokud se v něm voda nezačne vařit. Následně do ní začněte opatrně vkládat opláchnuté a osušené kousky bůčku. Jakmile tam budou, vařte je po dobu cca 10 minut. Po uplynutí této doby ho z vody vyjměte a nechte ho pořádně osušit a okapat. V průběhu sušení můžete z vývaru vytáhnout kousky česneku a bobkového listu, které následně prolisujte a smíchejte s trochou pepře.

Potřete ho kořením

Jakmile budete mít tuto směs hotovou, potřete jí kousky vychladnutého bůčku, ideálně bude-li ještě trochu teplý. Nakonec ho nechte pořádně vyschnout, nicméně ho klidně můžete vložit i do lednice a použít jej v příštích dnech. V případě, že ho budete chtít sníst hned, rovnou si ho naservírujte a pusťte se do jídla.

Sdílejte tento recept na vynikající naložený bůček se svými přáteli, ať si je mohou také vychutnat. Nikdy totiž nevíte, kdy na něj dostanete chuť.