Každý den nastoupí tato fenka do autobusu a jede sama do parku. Když zjistili proč to dělá, neměli slov

Pokud jste ze Seattlu a jedete autobusem, pak fenka jménem Eclipse je tou nejneobvyklejší cestující, se kterou se můžete během své ranní cesty setkat.

Tato okouzlující fena dělá lidem šťastnější a hezčí den, když ji ráno vidí. Je to oblíbený pes v Seattlu, milující autobusy, vyzařující štěstí.

Nezávislá Eclipse

Fenka je známá jako zodpovědný a nezávislý zralý pes, který nepotřebuje pomoc majitele, když se chce jít vyvenčit do parku.

Čtěte také: Babiččin stoletý recept předávaný z generace na generaci na ty nejlepší zavařované jahody – uložte si jej, než zmizí!

„Každý den odchází z domu a jede autobusem do psího parku, kde tráví několik hodin sportováním, lenošením a navazováním přátel. Domů se pak se vrací také autobusem,“ píše žena ze Seattle na Facebooku. „Má dokonce svůj vlastní autobusový průkaz.“

„Začalo to, když se její majitel Jeff Young příliš dlouho připravoval na procházku v parku. Když autobus dorazil, fena byla tak netrpělivá, že nasedla na autobus sama.“ Řidič autobusu ji poznal. Nechal ji tedy nastoupit a vysadil ji v psím parku, kdy obvykle s Jeffem vystupovali. Páníček dorazil do parku později, kdy chytil další autobus.

Po několika dalších výletech si Jeff řekl, že vlastně jezdí zbytečně. Eclipse je tak samostatná a úžasná, každý ji má rád, tak co ji dát trochu více volnosti? Začal tedy nechávat fenu projet se samotnou a vždy se o několik hodin později vrátila domů.

Co na to a cestující?

Všichni ji mají rádi. Cestující i řidiči autobusů již Eclipse dobře znají. „Ta fena nás nutí k úsměvu,“ píše Robbie Lauren. „Mnoho pravidelných cestujících ji ráda každý den vidí a často si sedne vedle ní.“ Vždy zpříjemní den.

Závěrem…

U nás v České republice zákon říká, že pes bez schrány může být přepravován, pouze má-li bezpečný náhubek a je-li držen na vodítku na krátko.

Ještě, že jsou Seattlu tak benevolentní a hodní lidé. To si v České republice nedokážeme vůbec představit. Pravděpodobně, což je smutný příběh našeho státu, by byla vyhozena u krajnice, kde by se bezcílně toulala a kdoví, jestli by se se svým páníčkem kdy znovu setkala.

Berme to jako příklad toho, jak na sebe můžeme být hodní. Hodní na zvířata. Pomoci jim a nechat si pomoci od nich.