Z těchto 3 složek si můžete připravit přírodní krém proti celulitidě. Podívejte se na recept!

Celulitida je celosvětový problém krásy, který se týká především žen, resp. hlavně ženy nejvíce trápí. Jsou samozřejmě také muži, kteří se s celulitidou potýkají, ale muže to tolik netrápí, resp. neřeší to tolik. Na celulitidu samozřejmě existuje spoustu rad a tipů, jak se jí spolehlivě zbavit, nicméně většinou se jedná o drahé procesy, krémy a nejrůznější kosmetické zákroky. Mnohem lepší je proti celulitidě bojovat už od začátku a dělat vše, aby se vůbec neobjevila. Když už se ale přeci jen objeví a chceme se jí drahé dámy zbavit, je zbytečné platit horentní sumy peněz. Bohatě postačí krém, který si vyrobíte ze třech obyčejných složek.

Noční můra všech žen

Celulitida je noční můra většiny žen. Objevuje se nejčastěji na stehnech a hýždích. Tato vada na kráse způsobuje pokles sebevědomí u většiny žen, neboť kvůli tomu nemohou vystavovat své krásné nohy. Podstupují pak náročné kosmetické zákroky, liposukce nebo kupují drahé krémy. To všechno je naprosto zbytečné, protože na odstranění tohoto palčivého problému bohatě postačí kofein. Chcete-li být královnou letní sezóny bez tukových polštářů na svých dolních končetinách, pojďte něco vyzkoušet.

Kofein proti stárnutí

Kofein je obsažen především v kávě, kterou pije velké množství lidí po celém světě. Málokdo ovšem ví, že kofein je také velmi silný antioxidant, který zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Působí také jako prevence proti rakovině a odstraňuje škodlivé volné radikály, které způsobují stárnutí pleti a vznik vrásek. Stačí tedy jen kofein, resp. kávu, správně užívat, a můžete se pohodlně zbavit celulitidy bez drahých obětí. Zde je recept na výrobu kofeinového krému.

Čtěte také: Cibule je přírodní léčivo a má tajnou sílu: Vyléčí nejenom mnohé nemoci, ale také zabrání stárnutí těla – musíte znát tento postup

Složky, návod, aplikace

K výrobě krému budete potřebovat: 1 šálek mleté kávy, 1 hrnek cukru a 1 šálek olivového oleje. Všechny složky vložte do misky a pořádně rozmixujte pomocí mixéru. Jakmile vznikne krém, přelijte ho do uzavíratelné nádoby. Během sprchování aplikujte krém na dané problematické oblasti pomocí kruhových pohybů. Poté opláchněte a zakryjte ručníkem. Postup opakujte alespoň 3 týdně. Výsledky budou úžasné.