Neskutečně zábavné video otce a jeho tříleté dcerky, jak si zpívají v autě: Tohle video se stalo hitem internetu! – musíte vidět

Pokud patříte k těm, kterým stačí pár tónů, abyste bezpečně poznali oblíbené hity zlatých „osmdesátek“, které vás rozhýbou a vrátí v čase zpět, užijete si i video, na kterém je tatínek s tříletou dcerkou v autě a krátí si čekání posloucháním starých hitů.

Zpěvačka se rozjíždí

Už s prvními tóny to s malou slečnou začne šít a je vidět, že má opravdu pohybový talent a vnímá hudbu celým tělem. Zpívá z plných plic a ke zpěvu přidává také pohyby rukou, aby svůj projev a význam textu zdůraznila.

Holčička si hudbu opravdu užívá a vůbec ji nevyvede z rytmu, když se skladba změní. Je vidět, že vyrůstá v prostředí, kdy se hudbou žije, a zná zřejmě i hudební klipy, protože některé její pohyby velmi připomínají pohyby tak typické pro období, kdy byly tyto hity natočeny a vysílány.

Čtěte také: Objevte novou techniku stříhání vlasů. Budete potřebovat jen 4 gumičky a gel na vlasy

Reakce tatínka je k popukání

Kromě jejího skvělého výkonu plného srdce je zábavné sledovat tatínka a zejména jeho výraz. Samozřejmě je jasné, jak moc má dceru rád a jak jsou si blízcí, ale zřejmě je její neutuchající energie někdy už únavná, protože z výrazu překvapení táta rychle přechází k výrazu, který vyjadřuje jakousi odevzdanost, což v kontrastu s dívčiným nadšením působí opravdu skvěle. Dcerku to však od jejího vystoupení nijak neodradí.

Táta se na chvíli k dcerce přidá, ale možná neumí zpívat nebo mu je bližší rap, protože spíše říká, než zpívá kousek textu, a tak to chvíli vypadá, že bude duet, ale ten se nakonec nekoná.

Holčička se poté zvedá, protože poloha v sedě už nestačí na to, aby se mohla do písničky úplně položit a tátův nevěřícný výraz se ještě prohlubuje.

Hudbu? Na co?

Pěkný je i moment, kdy dcerka potřebuje v souladu s textem písně telefonovat, a tak tatínkovi vezme z ruky mobil a zpívá do něj. Táta pak hudbu vypne a zeptá se jí, jestli by svůj telefon mohl dostat zpět, a dcerka mu jej s váháním nakonec vrátí. Pokud si však někdo myslí, že jí absence hudby bude jakkoliv vadit v dalším zpěvu a tanci, je na velkém omylu! Je to prostě zpěvačka tělem i duší.

Tato rodina natáčí a zveřejňuje videa se svými dětmi již dlouho, můžete najít taková, na kterých je tato dcerka ještě menší a už zpívá a tančí.

Možná, pokud jí nadšení a zápal vydrží, ji za čas budeme vídat na velkých pódiích a bude ji znát ještě více lidí, než ji zná už teď.

Vzhledem k jejímu talentu z ní může být např.

  • zpěvačka
  • tanečnice, ale třeba také
  • životní kouč, nebo
  • psycholožka či vztahová poradkyně.

Všechna tato povolání totiž vyžadují cit, a toho má tato slečna na rozdávání.