Na malou sestřičku začal útočit agresivní pes: 6ti letý bratr neváhal a vrhnul se po něm, aby ji zachránil

Město Cheyenne v americkém státě Wyoming je rodištěm několika osobností, známých především ve Spojených státech amerických. Patří mezi ně například

  • herečka Cecilia Hart
  • basketbalový hráč James Johnson, nebo
  • scénárista George Clayton Johnson.

Nedávno se však stalo něco, co Cheyenne obohatilo o opravdového hrdinu, kterého přes noc zná celý svět.

Je mu je šest, jmenuje se Bridger Walker a jeho zjizvenou tvář už možná znáte z televize, novin i internetu – z fotografie, na které drží kolem ramen svou malou sestru.

Čtěte také: Neuvěřitelný jednoduchý postup, díky kterému zvládnete domácí péči o své nohy mnohem lépe, než v jakémkoliv drahém salonu! Použitím těchto triků budete mít nohy jako miminko. Zkuste a přesvědčte se

Nečekaný zuřivý útok

Byl venku se svou čtyřletou sestřičkou, když byli napadeni psem. Bridger vůbec nezaváhal, chránil sestru vlastním tělem a veškerý útok psa se tak soustředil jen na něj. Pes ho vážně poranil zejména na tváři a hlavě. Pak chlapec využil vhodného okamžiku, chytil sestru za ruku a utekli do bezpečí.

Rány způsobené psem byly tak závažné, že si vyžádaly více než 90 stehů. Naštěstí byl chlapec v nejlepších rukou specialisty na plastickou chirurgii a rány se mu velice dobře hojí.

Hrdina pro celý svět

S celým příběhem seznámila svět Bridgerova teta Nikki Walker, která neskrývá hrdost nad tím, jak se její synovec zachoval. Z jejího vyprávění je asi nejpůsobivější vyjádření Bridgera, pro kterého bylo samozřejmostí položit v tu chvíli za sestru v případě potřeby i život. Prostě jen nechtěl, aby se jí něco vážného stalo.

Podle Nikki neměla tato hrůzná příhoda žádný vliv na Bridgerovu veselou povahu a otevřenou osobnost. Stehy mu sice zatím ještě nedovolí usmívat se tak široce, jak byl zvyklý, je ale pořád v dobré náladě.

Zajímavé a poučné také je, že rodina i nadále vychází dobře s majiteli psa, kteří celou věc nesou velice těžce a jsou Bridgerovi a všem jeho blízkým připraveni jakkoliv pomoci. Chlapcova teta říká, že je tato událost dokonce sblížila.

Není vůbec divu, že se Bridgerův příběh rozšířil do celého světa a dojal i řadu celebrit, které mu posílají vzkazy a vyjadřují svou podporu. O jeho rozšíření se postarala zejména herečka Anne Hathaway, napsali mu např. herci Robert Downey Jr. A Chris Evans.

Rodina odmítla všechny nabídky na finanční pomoc a sbírky, a jediné, o co požádala, je, aby lidé Bridgerovi posílali fotografie zajímavých kamenů, protože mezi jeho největší koníčky patří geologie.