Žena zvládá přebalit i čtyřčata. Jde jí to skvěle

Být matkou čtyř dětí musí být skutečně náročné. Zvláště když dojde na přebalování a oblékání všech čtyř malých radostí najednou. Vše je potřeba mít při ruce, vše si připravit, aby bylo na dosah a nemuseli jste od dětí odbíhat, protože, i když se to nezdá, jsou zatraceně rychlé. Jen se ohlédnete a už vám jedno chybí, nebo také všechny. Tahle čtyřnásobná maminka vám ale ukáže, jak se to má dělat.

Video, které je hitem internetu

Videa s dětmi nebo zvířaty patří mezi ta nejzábavnější a ani tentokrát tomu není jinak. Snímek, který zobrazuje maminku, jak přebaluje své čtyři děti, baví celý svět. Někteří v něm vidí zkušenou mnohonásobnou maminku, která už ví, co a jak, jiní se baví neposednými dětmi, jež mají neustále tendenci utíkat, jiné maminky se ženou na videu soucití a mladé dívky obdivují, jak to všechno zvládá. A muži nechápou, jak to sama všechno dokáže.

Příprava je důležitá

Po zhlédnutí snímku lze říci, že může sloužit jako instruktážní video pro budoucí maminky, které ještě neměly možnost získat tolik zkušeností. Je skvělou ukázkou toho, že můžete dokázat i zdánlivě nemožné. Vše je o zkušenostech a přípravě.

Čtěte také: Zjistěte, jak může správný postup s olejem zlepšit vaše vaření!

  • Plenky
  • Dětské ubrousky
  • Čisté oblečení
  • Zábava

Poslední bod je zvláště důležitý. Nezapomínejte děti zabavit a zapojit je do procesu. I když jsou ještě miminka, potřebují upoutat, aby vám vydržela na jednom místě, zatímco je přebalujete a převlékáte. Do ruky hračku, občas vypláznout jazyk, udělat obličej, dát pusu na pupík a budou zcela ve vaší moci.

Nezapomínejte na úsměv

Přestože to tak někdy nemusí vypadat a vy se cítíte vyčerpaní, nezapomeňte, že děti jsou radost. Přes všechen nedostatek spánku, probdělé noci, pláč, neustálý strach a nutkání být ve střehu vás jeden jediný pohled na usměvavou a šťastnou dětskou tvářičku donutí zapomenout na vše špatné. Výchova je náročná, ale stojí za to. Zde je krásný příklad toho, že i zdánlivě nemožné lze naučit. Všechno je jen o zkušenost a správném systému. Každé dítě je jiné a vy budete mít dostatek času poznat, co platí zrovna na to vaše. Ale věřte, že i pro vaše miminko je pohled na vaši usměvavou tvář velice uklidňující, tak se na to snažte nezapomínat.