Kocour cítil, že se blíží jeho smrt, a láskyplně se rozloučil se svými majiteli

Rozloučení s milovanými mazlíčky je pro jejich majitele vždy nesmírně bolestivé. Každý, kdo to prožil, ví, jak těžké je loučení. Možná si myslíte, že zvířata nepoznají, že se blíží jejich konec, a že své pocity dokážou projevovat jen velmi omezeně. Opak je pravdou. Kocour jménem Andrew však přesně věděl, co se stane, když těžce nemocný odjel se svými pány, aby zvěrolékař ukončil jeho trápení. Jeho majitel Andrew Bernhard zveřejnil na sociální síti dojemnou fotografii z jejich poslední společné cesty k veterináři.

Parťák se stejným jménem, který byl u všech zlomových okamžiků svého pána

Kocour Andrew nesl stejné jméno jako jeho majitel. Zvíře žilo s Andrewem Bernhardem od střední školy. Od té doby byli nerozluční. Znali se dokonale. Kočka byla svědkem přerodu Andrewa od školáka po studenta lékařské fakulty. Byla i u toho, když získal své první zaměstnání, uvedla organizace Animal Rescue. Andrew hovořil o tom, jak jeho kočka během posledního roku chřadla. Nebyla už nejmladší, přidružilo se několik nemocí a všechno nasvědčovalo tomu, že její čas brzy vyprší. „Byl v pohybu každý den, ale když už se téměř nepohyboval, uvědomil jsem si, že nastala jeho chvíle.“ Andrew se se svojí partnerkou domluvil, že bude nejlepší, když kocourův život nechají ukončit u odborníka, aby se netrápil.

Dojemné loučení během cesty k veterináři: kocour cítil, že se blíží smrt

Během cesty ke zvěrolékaři nastal dojemný okamžik, který se Andrewovi podařilo zachytit na fotografii, kterou stihl pořídit mobilem. Zdá se, že si kočka uvědomila, že to bylo naposledy, kdy byli všichni spolu. Ukázal to tím, že najednou položila tlapku na ruce svého pána a paní. „Držel naše ruce při své poslední cestě k veterináři. Naše kočka byla mnohem silnější než my, “napsal Andrew v příspěvku. „Je mi líto, že jsem ztratil přítele,“ dodal smutně.

Čtěte také: Ornella Koktová podává své závislé sestře Charlotte pomocnou ruku! Nejprve se chce ujistit, že je již „čistá“!