Ubohý pes Bambi si před nalezením štěstí prošel peklem

Život psa jménem Bambi začal brutálním způsobem. Podle poskytnutých informací byl Bambi, psí kříženec kokršpaněla, vyhozen z dodávky, která jela závratnou rychlostí. Chtěli ho nechat zemřít na kraji silnice. S poškozenýma nohama neměl nejmenší šanci kamkoliv dojít. Naštěstí si ho všimla okolojedoucí řidička, která neváhala zastavit, vzít ubohého, vystrašeného pejska a dovézt ho na veterinární pohotovost.

Reklama

Operace nohou zkvalitnila Bambiho život a přinesla nové možnosti

Konečně byl Bambi v dobrých rukách. Krátce nato podstoupil operaci, která vyléčila těžce poškozené nohy. Po dlouhém období rekonvalescence a ošetření se dnes Bambi cítí dobře. Dnes může snadno běhat, skákat a žít plnohodnotný život, jaký si zaslouží.

Reklama

Poté, co ho málem nechali zemřít u silnice, našel šťastný domov v anglickém Pitstone

Nový šťastný domov poskytla Bambimu Carol Spencer v anglickém Pitstone. „Bambi vždy miloval život, i když za něj musel bojovat.Tak moc se snažil se ze všeho vylízat, šťastně to prošel a teď neustále spokojeně vrtí ocasem, “řekla nová majitelka psa. „Nyní může konečně vést šťastný a bezstarostný život, který si každý pes zaslouží. Stačí se podívat na jeho spokojený obličej, jak si cení všeho, co pro něj bylo uděláno. “ Bambi, zasloužíš si všechno štěstí tohoto světa! Jsme rádi, že jste přišli do nového milujícího domova!

Pokud si nejste jisti pořízením mazlíčka, nedělejte to

Případů jako je tento se zvláště po vánočních svátcích objeví celá řada. Nadšení rodiče koupí pod stromeček roztomilá štěňátka, ale už nezohlední, že každé zvíře potřebuje nějakou péči. Když se dětem dáreček okouká, přestanou mít zájem se starat, ani rodič se nechce nechat omezovat psem… a tak chudáka psa zaveze někam k lesu a nechá ho svému osudu. Pro toto chování neexistuje žádná omluva, každý život by měl být respektován a milován, i ten zvířecí. Pokud jste se jednou rozhodli pro závazek, měli byste mu dostát.

Reklama