Na malém ostrůvku v Antarktidě objevil badatel UFO

Přes nesčetná pozorování neidentifikovatelných létajících objektů, tedy UFO, zatím nemáme jediný neprůstřelný důkaz o tom, že by mimozemšťané naši planetu skutečně navštívili. A nejen to, zatím ani nemáme přesvědčivý důkaz o tom, že by kdekoli ve vesmíru existovala jiná forma života. Pro existenci mimozemšťanů sice jednoznačně hovoří pravděpodobnost, a pokud je vesmír skutečně nekonečný, je dokonce nevyhnutelná, ale fakta zatím chybí.

Antarktické UFO a mimozemská základna

Ufologové však nyní věří, že se důkaz mimozemské přítomnosti na Zemi skutečně objevil. Mělo by se jednat o UFO trojúhelníkového tvaru, které badatel po mimozemské aktivitě Scott C. Waring nalezl na jednom z ostrovů na v Antarktidě. Mělo by být velmi staré, a díky izolaci mrazivé Antarktidy zcela netknuté lidskou rukou.

A to není všechno, na ostrově by se kromě létajícího talíře, respektive trojúhelníku měla nacházet také mimozemská základna, u níž UFO přistálo. Oba důkazy o mimozemské přítomnosti na naší planetě pomohly odhalit klimatické změny – až donedávna byly pokryty vrstvou sněhu a ledu.

Čtěte také: Nastala zvláštní událost a pes zachránil kočku

Google Mapy

Pokud by vás zajímalo, jak přední badatel po mimozemšťanech pátrá, asi budete zklamáni. Nečekejte odvážné expedice do neprobádaných oblastí, Waring objevil UFO i základnu z pohodlí domova. Vystačil si s laptopem připojeným k internetu a na UFO narazil vlastně náhodou, když si prohlížel nové satelitní snímky Antarktidy na Google Mapách.

Nezvyklý trojúhelníkový objekt ho ihned zaujal, a tak začal zkoumat nejen aktuální snímky, ale také starší satelitní záběry. Po jejich pečlivém prostudování si je Waring jistý, že UFO i základna jsou skutečné, a navíc prokazatelně starší než lidská civilizace. Skepticky se však k jeho objevu postavila například americká vesmírná agentura NASA, podle ní jde jen o optický klam. Ani u dalších vědců zatím nenašel Waring podporu.