Ne každý kněz je posvátností daného místa! Z tohoto kněze vám budou stát vlasy na hlavě!

Že by měl být kněz člověkem svatým, ke kterému se hříšníci chodí vyzpovídat, aby byly jejich duše očištěné od zlého? Jistě ne v případě, který se stal v Mexiku! Tohle ze srdce nedostanete!

Že existují výjimky, které osvobozují lidi od nemravných, ale i tragických činů? To je dosti známé a zároveň nepochopitelné. Na každého by měl být stejný metr, každý by měl za své špatné činy nést odpovědnost a neměla by se zde objevovat žádná výjimka. Nehledě na pracovní pozici či postavení jedince. Nejen u nás, ale i jinde ve světě je spravedlnost mnohdy postavená na jiné a udivující straně. O tom vypovídá své i případ kněze Jaseho Ataulfona Garcie z Mexika. Jde o šílený čin, který by měl být potrestán tím nejvyšším trestem. Přiznal se totiž ke znásilnění více než 30 dětí. A to v komunitě Indian v oblasti Oaxaca. Tato zpráva je jistě naprosto šokující a zdrcující. Ovšem, to nejsmutnější se teprve dočtete níže!  

Přiznání

Jakmile byl kněz obviněn, neváhal a přiznal se, že veškeré pochybnosti, činy a tvrzení jsou pravdivé! Taková odpověď byla pro mnoho lidí ovšem velmi děsivá a otřásla velkým množstvím lidí. Tento šok byl pro většinu populace šílený, ale nastal další, mnohem nápornější šok! Kněz přiznal další potíže spojené se znásilňováním! V době, kdy kněz znásilnil třicet děti ve věku pět až deset let, byl HIV pozitivní. Tudíž bohužel všechny tyto malé děti nejen psychicky poznamenal, ale také nakazil touto tragickou nemocí.

Čtěte také: Američanka vyměnila bydlení a šetří přes 1 000 dolarů měsíčně. Jak to dokázala?

HIV na celý život

Bohužel děti budou mít velmi silné psychické potíže po celý život. A co je nejhorší? Že tak malé děti nakazil smrtícím virem. Nikdo netuší, jak malé děti zvládnou nálož tohoto viru, a jak dlouho budou na tomto světě. HIV je totiž známý, ale velmi málo diskutovaný vir, který oslabuje imunitní systém člověka a způsobuje, že se tělo nedokáže bránit před různým a běžným onemocněním, klidně i virovým – rýmě a nachlazením. Aby se HIV v těle dařilo, musí napad podskupinu bílých krvinek – T-lymfocytů – CD4 buňky. Jak jistě víte, bílé krvinky jsou důležitostí pro pevnou imunitu. Bohužel HIV je velkým zabijákem bílých krvinek, přímo se jimi živí, a tudíž snižuje jejich počet. Snížením krvinek imunitní systém není připravený bojovat proti infekcím, zánětu a velmi často se rozvinou nádorová bujení, složité infekce a jiné onemocnění. Následně je imunitní systém člověka tolik opotřebovaný, že se rozvine AIDS. Takové označení je pro pozdější stádium HIV. Stádium je již poslední a lidé se nedožívají vysokého věku. Tělo chátrá a napadá ho jiné nebezpečné onemocnění.

Trauma na celý život – minimální odpovědnost

Tento případ je více než závažný! Nikdo z rodičů, ale i postižených dětí netuší, jaký život a jak dlouhý život je čeká. A co je nejhorší? Na takové onemocnění neexistuje účinný lék, který by tuto nemoc vyléčil. Rodiny dětí se cítí bezbranně a snaží se nastolit spravedlnosti, která bohužel nepřichází. Ačkoli existují důkazy a kněz se přiznal, církev veškeré tvrzení zpochybňuje a celý případ se tímto pozastavuje. Další zdrcující zpráva! Celý případ se řešil v určité tichosti, a zdá se, že kněz vyvázne bez následků.