Mladý pár se narodil ve stejný den i ve stejné nemocnici. To ale není vše, poslední informace se stala šokující!

Mladá žena Jamie a mladý muž Anthony, hledali na seznamce svou novou lásku. To ale ještě zdaleka netušili, jak si s nimi jejich osudy pohrají, a co na ně připravují. Když jednoho dne oba otevřeli profil toho druhého, prohlédli si fotografie a okamžitě cítili, že k sobě patří, že zde zafungovala nějaká přirozená chemie a instinkt, který zavelel, aby se oba seznámili. 

Láska na první pohled nebo osud?

Oba dva si začali psát, udržovali spolu spojení a byli v kontaktu. Jamie si již dříve všimla, že má Anthony na svém profilu uvedené datum narození, které odpovídá i jejímu datu narození. Nepřikládala tomu velký důraz. Dvojice se domluvila, že se sejdou. Na první pohled se do sebe zamilovali, a tak se začali pravidelně scházet. Bylo 14. ledna a Anthony prohlásil, že má narozeniny. Jamie se jen usmála a odpověděla, že i ona má tohoto data narozeniny. 

Osud je spojil dohromady

Oba byli v šoku, protože zjistili, že jsou narozeni 14. ledna roku 1993. Ten osudný den o narození začali mluvit a brzy zjistili, že se narodili i ve stejné nemocnici. A také zjistili, že vyrůstali několik kilometrů od sebe. Informace, které si sdělovaly, byly čím dál zajímavější a rozhodně nebyli u konce. Nejen, že se narodili ve stejné nemocnici, dokonce byli v porodnici oddělení pouze zdí. Každý měl svůj pokoj vedle sebe. A také se narodili pouze pár hodin po sobě. Ale to stále ještě není konec! Také zjistili, že jsou oba leváci, narodili se se stejnou tělesnou váhou! Což už je jistě zajímavé a věříme tomu, že tolik věcí na jedné hromádce nemůže být pouhá souhra náhod, ale společný osud, který tyto dva mladé lidi spojil dohromady. Osud si někdy dokáže pořádně pohrát s lidmi. Někdy dobře, někdy bohužel špatně. V tomto případě vše dopadlo dobře.

Čtěte také: Jaromír Jágr smutní! Jeho bývalý spoluhráč Chris Simon spáchal sebevraždu!