Chlapce s Downovým syndromem čeká velký ples, ale každá dívka jej odmítla. Poté se objevila dívka, která změnila chlapcův život

Každý sedmnáctiletý mladík touží po tom, aby si mohl zatančit na školním plese s nějakou krásnou dívkou. A pokud se stane, že muž nějakou dívku vyzve k tanci a ona odmítne, může se cítit velmi ponížen, a to nemluvě o sebevědomí takhle mladého chlapce. Taková situace se stala sedmnáctiletému arizonskému chlapci, který trpí Downovým syndromem. Má stejné sny jako jeho vrstevníci, učí se na stejné škole, ale bohužel takové odmítnutí pro něj byla velká rána.

Chce žít jako ostatní

Daniel Rivaswith touží po tom, aby se dostal na vysokou školu a následně pracoval jako kuchař. Ale do té doby si chce užívat střední školu se vším všudy. Rád by nějakou krásnou dívku pozval na ples, ale jakékoliv dívky se zeptal, každá ho odmítla. Daniel, ale i jeho matka Tonya Rivas byli velmi zklamaní a smutní. Každý měl mít na plese svůj doprovod a Daniel ho neměl.

Štěstí se usmálo

Daniel se zeptal deseti dívek, ale všechny ho vždy jen odmítly. Až jednoho dne dívka jménem Kylie Fronius uslyšela o Danielově trápení, rozhodla se, že se spolužákem půjde, aby i on dostal šanci na zúčastnění školního plesu. Rozhodla se, že Daniela překvapí, a tak si na něj jednoho dne počkala ve škole a sama Kylie Daniela pozvala na ples. Samozřejmě souhlasil a byl velmi nadšený, až se mu z očí draly slzy. Jakmile došel Daniel ze škole domů, vše povyprávěl své mámě. Ta byla štěstím bez sebe a měla velkou radost. Nejkrásnější na tom je, že spolužačka jménem Kylie nevidí pouze Danielovo postižení, ale jeho samotného, skvělého kluka. A tyto pocity chce cítit jistě každá máma.

Čtěte také: Kritická situace: Českem se prohání 135 000 šoférů nad 80 let! Co nás brzy čeká ?

Ples byl pouze začátek štěstí

Nečekané pozvání bylo pro dospívajícího chlapce jen začátkem. Jakmile dívka zveřejnila na sociálních sítích, že i ona má svůj doprovod na ples, přitáhla pozornost mnoha lidí, ale i místních zpráv. Místní televize Fox 5 News tento příběh sledoval a odvysílal v přímém přenosu, kde si získal tisíce lidských srdcí. Kylie byla vyzvána, aby k příběhu promluvila. Dívka je velmi skromná a milá. Jediné, co sdělila, bylo: Nemyslím si, že lidé s postižením se musí lišit od ostatních a doufám, že Danielovi udělám radost. Tato televizní stanice je známá tím, že podporuje a uznává lidi, kteří dělají laskavé činy pro ostatní. Na Kylie a Daniela čekalo další překvapení.

Den plesu

Daniel a Kylie dostali další překvapení. Nejen, že pár odvezl Rolls Royce na ples, ale také mimo luxusní jízdy byla dvojice pozvána do luxusní restaurace na večeři. Jakmile se ručičky na hodinách blížili k půlnoci, objevila se na plese představitelka televize Surprise Squad Monica Jackson. Všichni měli obrovskou radost a také byli všichni dojatí. Celý ples v okamžení utichl a Monica prohlásila: Noc ještě nekončí! Ráda bych vám oznámila, že jsme pro Kylie, Daniela a jejich rodiny připravili zájezd do Disneylandu, aby se společně seznámili a všichni sblížili. Tímto Monica strhla neuvěřitelný potlesk a radost. To ovšem ale není vše! Daniel také získal deset tisíc dolarů na své stipendium od společnosti United Nissan v Las Vegas. Na Kylii také nebylo zapomenuto, dostala zbrusu nový vůz, kterým již mohla z plesu odjet domů. Najde se jen velmi málo lidí, jako je Kylie, kteří mají obrovské a hodné srdce. Televize Fox 5 by tímto skutkem chtěla motivovat další lidi, aby byli velkorysí jako právě Kylie a vážili si všech. Bez ohledu na to, jaké má člověk postižení nebo jak vypadá. Stále je to lidská bytost a jistě si nezaslouží zavržení.