Kolíček na prádlo je jednou z možností jak dostat vůni do auta

Kolíček na prádlo je nezvyklým předmětem, který v autě moc často nevidíte. Když ho použil jeden muž, ostatní se podivili, k čemu mu kolíček na prádlo může v autě sloužit. Důvod byl jednoduchý a ostatní se ho poté snažili napodobit.

Nikdo nemá rád nepříjemný zápach v autě

Nepříjemný zápach v žádné místnosti nebo v uzavřeném zná každý z nás. Vlastní auto může být velký problém, protože v něm trávíme hodně času a chceme se v něm cítit dobře, proto je zapotřebí použít vůni, která je nám příjemná. A na to existuje jednoduchý trik, který stojí jen pár korun, ale udělá velkou službu.

Ventilační mřížky v autě jsou dobré pro chlazení vozu v horkých letních dnech. Pokud ale jde o nepříjemný zápach, ventilační mřížky jsou v podstatě k ničemu. Dřevěný kolíček na prádlo, který se připevní k ventilační mřížce, může mít na vůni v autě velký vliv. Navíc je to cenově dostupné řešení.

Čtěte také: Tajemství babiček na úklid, která by měl znát každý

Levný dřevěný kolíček pomůže vyřešit problém se zápachem

Postup je jednoduchý. Nejdříve vyberte oblíbený éterický olej, na kolíček poté nakapejte několik kapek. Dřevo absorbuje tekutinu i její vůni. Poté zbývá jen připevnit kolíček na ventilační mřížku automobilu a proudění vzduchu rovnoměrně rozloží vůni oleje uvnitř vozu.

Tento trik usnadní mnoho práce a také ušetříte nemalé peníze, protože dřevěné kolíčky jsou levné a také snadno dostupné. Navíc, kolíčky má doma každá žena. Éterický olej je také snadno k dostání a jejich kombinace usnadní pohyb ve vašem autě, pokud z nějakého důvodu zapáchá.

Navíc stačí přidat více kolíčků, abyste měli vůni intenzivnější. Je to mnohem účinnější než vůně kupované na čerpacích stanicích nebo specializovaných obchodech. Určitě najdete i vy nějaké triky, jak si zpříjemnit jízdu autem, aby co nejrychleji uplynula a vy se dobře cítili. Tento trik můžete poradit i svým přátelům, kteří budou možná překvapení, ale za nějakou dobu vám poděkují.