Máme pro Vás pár skvělých tipů jak využít coca-colu jinak než jenom na pití.

Tušili jste o tom, že coca-cola nemusí sloužit pouze pro svlažení hrdla? Existuje spoustu možností jak ji využit i jinak.

Coca-cola je opravdu oblíbený nápoj a to především u mladé generace. Narazíme na ni prakticky všude – v reklamách, v obchodech, prostě je všude k dostání. Určitě jste netušili o některých jejích účincích. Jsem si ale jistá, že jste slyšeli, jak špatný vliv má na Vaše zuby. Ale všechno má své pro a proti a tak je tomu i u coca-coly. Určitě budete překvapeni, co vše se dá s ni udělat. Pojďme si to tedy ukázat.

Přírodní kudrlinky
Kyselina ortofosforečná, která je v coca-cole obsažena Vám napomůže dosáhnout vlnitých vlasů. Stačí když své vlasy namočíte do coca-coly na 10 minut a poté pořádně umyjete.
Určitě budete mile překvapeni.

Čtěte také: Kamarádka se divila proč kupuji tolik citrónů. Potom jsem jí ukázala tento trik a začala to dělat také.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Zbaví Vás žvýkačky
Přilepila se Vám žvýkačka do vlasů a nechce se jí dolů? Zachovejte klid coca-cola se o to postará. Stačí když místo ponoříte do coca-coly a necháte chvíli působit. Žvýkačka by měla povolit, pokud se tak nestane tak postup opakujte dokud se žvýkačky nezbavíte úplně.

Ochrana proti škůdcům
Indičtí farmáři se shodli na tom, že coca-cola je na škůdce jako malý zázrak. Cukrový sirup přitahuje mravence a jiné havěti, co škodí a jsou největšími nepřáteli. Stačí čas od času zahrádku zalít coca-colou.

Kousnutí od hmyzu
Máte nepříjemný štípanec od hmyzu? Stačí když na postižené místo dáte nasákly vatový tampónek colou. Svědění by mělo za chvíli ustoupit.

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Čištění koupelny
Kyselina fosforečná, která je obsažena v cole, hubí vodní kámen a jiné nečistoty. Stačí namočit houbičku v coca-cole a vyčistit tak celou koupelnu. Lepšího účinky dosáhnete, když necháte působit přes noc a ráno umyjete.

Čištění mincí
Stačí vložit mince do misky a zalít coca-colou. Nechte tak působit dokud neuvidíte změny.
Nezapomeňte pak mince pořádně umýt.