Lékaři jí řekli, aby obětovala jedno z trojčat během těhotenství!

Těhotenství ve věku 38 let není ideální. Ange Wakelingová byla ale šťastná, když se o svém těhotenství dozvěděla. To ale ještě netušila, že jí čeká velké překvapení a ještě větší rozhodnutí. Kvůli své nadváze a vyššímu věku byla ihned upozorněna na zdravotní rizika tohoto těhotenství. Jakmile se dozvěděli o trojčatech, riziko bylo najednou mnohem vyšší.

Vysoké riziko při těhotenství s trojčaty

Ange vážila 140 kilogramů, což bylo podle lékařů příliš na těhotenství s trojčaty. Mohlo totiž dojít k nebezpečné preeklampsii. Řekli jí také, že jí hrozí vysoké krevní tlak, cukrovka a může předčasně porodit. To by znamenalo, že ani jedno z dětí nemusí přežít. Z tohoto důvodu jí lékaři poradili, aby obětovala jedno ze svých trojčat a porodila jen dvě děti. Tuto variantu ale Ange odmítla.

https://www.newsitamea.gr/

Těhotenství bylo pro celou rodinu velké překvapení

Samotné těhotenství bylo pro rodinu velké překvapení, protože ve věku téměř 40 let to nečekali. To, že budou mít v rodině trojčata, bylo naprostým šokem. Lékaři jí upozornili na rizikové těhotenství, ale ona se rozhodla porodit všechny tři děti. Porod se uskutečnil během 35. týdnu těhotenství a Ange měla kolem sebe tým lékařů a sestřiček, kteří počítali s komplikacemi.

Čtěte také: Myslela si, že má jen migrénu. Pak ale mladá matka zemřela

Pravdou je, že se děti narodily naprosto zdravé. Nemuseli jít do inkubátoru ani na jednotku intenzivní péče. Ange je nyní velmi unavená a neví, kam dřív skočit. Péče o trojčata zaručeně není jednoduchá a navíc mají ještě jedno starší dítě. Ani na vteřinu by své rozhodnutí ale nezměnila. Dnes je nadšená, že má velkou rodinu a je vděčná za každé ze svých dětí.

https://www.newsitamea.gr/

Obětovali byste jedno ze svých dětí?

Lékař řekl Ange několikrát, že by se měla vzdát jednoho nebo dvou dětí ze tří. Tato zpráva pro ni byla šokem a neuvažovala o tom ani vteřinu. Zdravotní riziko sice bylo velké, ale věřila svému tělu, že to zvládne. A měla pravdu. Dokázali byste se vzdát jednoho nebo více dětí během těhotenství, abyste zachránili sebe a další děti? Toto rozhodnutí by rozhodně pro každého bylo velmi těžké.

https://www.newsitamea.gr/

Zdroj: newsitamea.gr