Jiří Krampol, český Belmondo, hospitalizován na JIPce z důvodu zhoršení zdravotního stavu

Jiří Krampol, český herec, se potýká s vážnými zdravotními problémy, které ho často přivádějí do nemocnice. Už od dětství trpí chronickou bronchitidou, která ovlivňuje jeho dýchání a vyčerpává ho. Nedávno skončil na JIS-ce poté, co měl problémy s dýcháním a byl k smrti unavený. Přestože se snaží překonávat tyto komplikace, často přeceňuje své síly.

reklamy

Nedávno poskytoval rozhovor české redaktorce, ale byl tak vyčerpaný, že musel odpočívat. Po rozhovoru se mu udělalo špatně a nebyl schopen dojít domů. Personál mu nabídl sklenici vody a pomohl mu dostat se domů. Večer ho soused Honza, který se o něj stará, poskytl první pomoc. Herec měl modré oči a potíže s dýcháním, což naznačovalo nedostatek kyslíku v plicích. Díky infuzím v nemocnici se mu nakonec ulevilo a ujistil své fanoušky, že se cítí lépe.

Intervaly, ve kterých je Jiří Krampol přivážen do nemocnice, se stále zkracují. Přestože rád tráví čas s lidmi, zatím nemůže splnit svůj sen a podívat se k moři. Zdravotní problémy mu brání v tom, aby si tuto dovolenou užil. Přestože se toho musí zdržovat, stále doufá, že jednoho dne bude moci naplnit své přání a vidět moře.

reklamy