TEST: To, jakým způsobem držíte volant v autě, o Vás může říct víc než si myslíte!

Většina řidičů, zejména těch zkušených, řídí své auto téměř nevědomky, což platí i pro pozici jejich rukou při držení volantu. Kdo by to byl řekl, že i způsob držení rukou může prozradit něco o daném člověku. Najdeš se v těchto charakteristikách i ty?

Minimalista


Snažíš se žít co nejjednodušší život. Preferuješ pár blízkých přátel před početnější společností. Neznamená to, že jsi nudný, lidé dokáží ocenit tvůj styl a to, že ze života neděláš drama.

Logik


Patříš k velmi rozumným lidem. Tvá rodina na tobě oceňuje tvou spolehlivost a schopnost dělat správná rozhodnutí. Často míváš změny nálad, ale snažíš se držet je pod kontrolou.

Čtěte také: Tento recept je skutečným pokladem pro každého gurmána! Toto jsou ty nejlepší sýrové palačinky, jaké jste kdy jedli!

Mírotvorce


Jsi typ člověka, který neumí vystát konflikty. Pokud by si někdy měl zvýšit hlas, bylo by to jen zřídka. Neumíš snést nepřátelství mezi lidmi a problémy řešíš mírovou cestou.

Perfekcionista

Při řízení umístíš své ruce přesně tak, jak tě to učili v autoškole, protože tak to má být. Tvoje motto zní: „Všechno by se mělo dělat podle správnosti“. A díky tomu si v životě i úspěšný. Ostatní lidé chtějí být jako ty.

Panikář


Často bojuješ s úzkostí. Svou práci si kontroluješ i dvakrát-třikrát, aby ses přesvědčil, že je všechno v pořádku. Členové tvé rodiny se tě vždy snaží uklidnit, protože vědí, jaký úžasný člověk jsi opravdu.

Dobrodruh


Dobrodružství máš v krvi, ať už je to seskok padákem, seskok z mostu, off road jízda nebo plavání se žraloky, to jsou ty pravé aktivity pro tebe. Možná, že tví nejbližší a nejdražší nesdílejí stejný životní styl jako ty, ale zato ho respektují.

Šéf

Si rozený vůdce, který snadno přebírá zodpovědnost. Lidé tě považují za mentora a důvěřují ti. V práci si neustále chválen za tvé vůdčí schopnosti.

Živitel rodiny


Ostatní tě mají rádi, protože cítí tvou laskavost a péči. Jsi člověk, který se těší z úspěchů svých blízkých a umíš je podpořit i v případě neúspěchu. Nechceš se ujmout vedení. Zatímco ostatní se pokoušejí bojovat s životem a měnit ho, ty ho bereš takový, jaký je.

Klidný člověk


Pro tebe je typický tvůj klid. Zůstáváš klidný v každé situaci. Žiješ tak, jakoby každý den byl volným dnem a nechceš nic změnit. Tví blízcí k tobě přijdou, když si chtějí skutečně odpočinout.

Buldozer


Jsi velmi zaneprázdněný člověk a nemáš čas na ty, kteří ti stojí v cestě. Tví blízcí obdivují tvou rozhodnost a ambiciózní povahu a vědí, že se vždy na tebe mohou obrátit.