Herečka Karolína Krézlová připravila v Prostřenu žebírka z 3D tiskárny! Soutěžícím se moc nezavděčila!

Herečka Karolína Krézlová se stala ve vysílání pořadu Prostřeno středem pozornosti, když hostům naservírovala neobvyklý pokrm – sójová žebra vytisknutá na 3D tiskárně. Tato netradiční volba vyvolala velké rozpaky a kontroverzi mezi hosty, kteří tímto veganským jídlem nebyli příliš nadšení. Krézlová se rozhodla vyhnout masu a připravit alternativu, která byla zdravá i ekologická. Přesto se setkala s negativními reakcemi a kritikou.

Reklama

Sójová žebra z 3D tiskárny

Karolína Krézlová se rozhodla překvapit hosty pořadu Prostřeno svými kulinářskými dovednostmi. Místo tradičních vepřových žeber připravila žebra sójová, která nechala vytisknout na 3D tiskárně. Tato inovativní technologie umožňuje vytvářet pokrmy z rostlinných surovin, které mohou napodobovat chuť a texturu masa.

Karolína nejí maso z důvodu svého osobního přesvědčení a zájmu o zdravý životní styl. Sójová žebra pro ni byla ideálním řešením, protože obsahují vysoké množství bílkovin a jsou zdravou alternativou k masu. Navíc, vzhledem k rostoucí obavě z environmentálních dopadů chovu zvířat, se rozhodla podpořit udržitelnou stravu a minimalizovat ekologickou zátěž.

Reakce hostů

Přestože Karolína doufala, že hosté ocení její snahu o inovaci a zdravý přístup k jídlu, setkala se s negativním přijetím. Někteří hosté nebyli připraveni na veganské jídlo a měli předsudky vůči sójovým produktům. Kritika se zaměřila na chuť a konzistenci žebírek, které se od tradičních vepřových žeber lišily.

Reklama

Karolína se bránila tím, že jejím cílem bylo představit hostům nové možnosti ve vaření a ukázat, že i rostlinná strava může být chutná a zajímavá. Přestože se jí podařilo vyvolat diskuzi o vegetariánské a veganské stravě, byla zklamaná z negativního přijetí svého pokrmu.

Odpovědi soutěžících a závěrečné hodnocení

Během hodnocení pokrmu se soutěžící vyjadřovali k sójovým žebírkům různými názory. Někteří byli otevření novým zážitkům a ocenili snahu Karolíny o inovaci. Naopak, jiní byli skeptičtí a tvrdili, že sójová jídla nemohou nahradit tradiční maso.

Markéta Muzikářová se vyjádřila, že sama by si podobné jídlo doma nevařila, ale ocenila prezentaci a snahu Krézlové představit něco nového. Kate Matl vyjádřila podobný názor, že se nejedná o nic světoborného, ale respektovala Krézlovou za její snahu.

Konečné hodnocení pokrmu záviselo na osobních preferencích jednotlivých soutěžících. Někteří ocenili inovaci a snahu o zdravější alternativu, zatímco jiní preferovali tradiční maso. Každopádně se jednalo o zajímavý experiment, který vyvolal diskuzi o vegetariánské stravě a využití technologie ve vaření.

Reklama