Chcete vědět, co Vám přinese měsíc červen? Zkoukněte horoskop na červen – pro Raky!

Červen 2017 – Raci POZOR!

Láska a vztahy

Červen je snad nejpříznivějším měsícem v roce právě pro nezadané dámy v tomto znamení. Právě ty si budou moci vychutnávat náklonnost a dvoření nápadníků, o nichž tedy nebude nouze. Váš šarm a přirozená krása zamotá hlavu více mužům a Vy byste se neměli nechat zlákat na první hezké řeči. Pokud se rozhodnete vstoupit do partnerského vztahu, nehleďte jen na slova a zevnějšek, ale především skutky. Ve vztazích, které jsou zpečetěny manželstvím, hrozí konflikt, který budete muset urovnat Vy. Tvrdohlavost se v tomto případě nebude vyplácet a je možné, že budete muset jménem Vašeho vztahu ustoupit.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Peníze a práce

Každá výzva, která Vám v zaměstnání přijde do cesty, by pro Vás v závěru měla být výhrou. Odhodlání, se kterým vystupujete nejen na pracovišti, je inspirativní i pro Vaše kolegy. V práci jakoby jste chytili druhý dech, čehož si všimne i vedení a odměna nebo povýšení je v tomto měsíci více než pravděpodobné. Pokud zvažujete rozběhnutí vlastního byznysu nebo investici, neměli byste váhat, protože tento měsíc Vám přináší jen šťastné karty. V závěru měsíce byste si měli dopřát více odpočinku, protože náročná práce, kterou jste zvládali během června, Vás pořádně vyčerpá.

Čtěte také: Taky jste jako malí zbožňovali ruskou zmrzlinu? Zkuste si ji doma vyrobit a zavzpomínat na staré dobré časy. Příprava Vám zabere jen pár minut!

Zdraví

I když si to pravděpodobně neuvědomujete a zvládnuté úkoly a výzvy Vás nabíjejí pozitivní energií, za každou dřinou stojí množství stresu, který pravděpodobně vědomě nevnímáte. To by se Vám mohlo vymstít v podobě úplného vyčerpání organismu, na co byste si měli dávat pozor zejména v závěru měsíce. Snažte se více relaxovat nebo objevte nové formy odpočinku, jakými jsou například jóga nebo meditace. Zapojte do toho i partnera nebo přítelkyni a jako bonus si užijete množství zábavy.