Příprava jídla na grilu, který navíc není elektrický, ale je na uhlí, či na dřevo, je vždy fantastická nejen přirozeným opečením, ale i specifickou chutí. Pokud zbožňujete nové věci, pak byste měli rozhodně zkusit tento grilovaný recept na cibuli a slaninu. To, co budete jíst, ve Vás zanechá silný dojem. A hodně fantastické vůně!
Dejte na gril a grilujte přibližně půlhodinu. Cibule se začne po chvíli rozevírat a vytvoří tak krásné květiny. Zároveň se opeče i zevnitř, takže bude fantasticky křupavá.
Po půlhodině cibuli posypte strouhaným sýrem a nechte ještě 10 minut nad ohněm, aby se roztekl.
[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Cibuli můžete klidně naplnit i kuřecím nebo vepřovým masem. Udělejte si večeři, která bude nejen chutná, ale také krásná.