Rádi vaříte a připravujete dobroty pro své blízké a přátele? Jste známí jako skvělí hostitelé, kteří nikdy nezklamou a vždy dokáží příjemně překvapit něčím novým? Pokud ano, pak tento recept možná znáte. Pokud byste se ovšem rádi stali oblíbenými hostiteli, kteří vždy přijdou s něčím novým a chutným, máme pro vás skvělé řešení. Tento recept ocení především milovníci masa a vám přinese úspěch na poli hostitelské. Jde o velmi snadný recept na plněné klobásy balené ve slanině, což si budete moci udělat kdykoliv jen budete chtít. Je to rychlé a jednoduché.
Přizvěte si pomocníky
Možná si říkáte, že to zní zvláštně. Jakmile to ovšem připravíte a ochutnáte, zjistíte, že se jedná o opravdovou lahůdku. Tento recept si následně zamilujete. Když si k jeho přípravě přizvete nějaké pomocníky, budete mít za chvíli hotovo. Jen si dejte pozor, aby vám pomocníci neujídali suroviny pod rukama nebo za zády. Popravdě je to k tomu bude určitě svádět.
Ingredience a suroviny
V každém případě, budete-li si chtít tento recept na plněné klobásky, resp. párky, vyzkoušet, měli byste si připravit následující ingredience a suroviny: párky, tvrdý sýr, plátky slaniny, hořčici, olej, majonézu nebo kečup. Jedná se o naprosto běžné suroviny, které seženete v každém obchodě. Hurá tedy pro ně, ať se můžete pustit do přípravy.
Naplnit, zabalit, osmažit
Jakmile vše budete mít, pak je tu postup přípravy. Párky si podélně nařízněte. Sýr nakrájejte na tenčí tyčinky o trochu kratší, než je délka párku. Následně každou tyčinku sýra vložte do párku. Párek pak zabalte do slaniny a pro jistotu můžete spojit špejlí. Následně vložte zabalené párky na rozpálenou pánev a osmažte z každé strany. Nakonec potřete majonézou, hořčicí nebo kečupem, to záleží na vás. Máte hotovo a můžete podávat například s šampaňským. Dobrou chuť.