Každý obdivoval tento jednoduchý recept na plněné párky se slaninou. Jakmile tuto chuťovku přinesete na stůl, půjdete dělat další, jelikož rychle zmizí v ústech hostů

Rádi vaříte a připravujete dobroty pro své blízké a přátele? Jste známí jako skvělí hostitelé, kteří nikdy nezklamou a vždy dokáží příjemně překvapit něčím novým? Pokud ano, pak tento recept možná znáte. Pokud byste se ovšem rádi stali oblíbenými hostiteli, kteří vždy přijdou s něčím novým a chutným, máme pro vás skvělé řešení. Tento recept ocení především milovníci masa a vám přinese úspěch na poli hostitelské. Jde o velmi snadný recept na plněné klobásy balené ve slanině, což si budete moci udělat kdykoliv jen budete chtít. Je to rychlé a jednoduché.

Přizvěte si pomocníky

Možná si říkáte, že to zní zvláštně. Jakmile to ovšem připravíte a ochutnáte, zjistíte, že se jedná o opravdovou lahůdku. Tento recept si následně zamilujete. Když si k jeho přípravě přizvete nějaké pomocníky, budete mít za chvíli hotovo. Jen si dejte pozor, aby vám pomocníci neujídali suroviny pod rukama nebo za zády. Popravdě je to k tomu bude určitě svádět.

Ingredience a suroviny

V každém případě, budete-li si chtít tento recept na plněné klobásky, resp. párky, vyzkoušet, měli byste si připravit následující ingredience a suroviny: párky, tvrdý sýr, plátky slaniny, hořčici, olej, majonézu nebo kečup. Jedná se o naprosto běžné suroviny, které seženete v každém obchodě. Hurá tedy pro ně, ať se můžete pustit do přípravy.

Čtěte také: Jste vlastníkem plastových oken? Tak zkuste tento trik od výrobce a ušetříte tak spoustu peněz v zimě.

Naplnit, zabalit, osmažit

Jakmile vše budete mít, pak je tu postup přípravy. Párky si podélně nařízněte. Sýr nakrájejte na tenčí tyčinky o trochu kratší, než je délka párku. Následně každou tyčinku sýra vložte do párku. Párek pak zabalte do slaniny a pro jistotu můžete spojit špejlí. Následně vložte zabalené párky na rozpálenou pánev a osmažte z každé strany. Nakonec potřete majonézou, hořčicí nebo kečupem, to záleží na vás. Máte hotovo a můžete podávat například s šampaňským. Dobrou chuť.