Oslňující vepřové ragú se sýrovou omáčkou a žampiony! Manžel už k rýži nic jiného nechce

Máte rádi houby, ale nevíte, jak si je chutně připravit? Tradiční recepty už vás omrzely a chcete vyzkoušet něco nového? Máme řešení. A co takhle vepřové maso? Dali byste si šťavnaté kousky? Určitě ano. A co byste řekli na sýrovou omáčku? Že jste ji dlouho neměli? Máme pro vás také řešení, dokonce absolutně elegantní. Spojíme vše do jednoho a vytvoříme báječný recept na vepřové maso s houbami a sýrovou omáčku. Vřele vám doporučujeme ho připravit, protože byste jinak o mnoho přišli. Věřte tomu, že si to zamilujete a budete to velmi často připravovat.

Reklama

Rychle a snadně

Je samozřejmostí, že na přípravu budete potřebovat nějaký čas, ale nemusíte se bát, že kvůli přípravě strávíte v kuchyni celé mládí nebo půl života. Samozřejmě nějaký čas budete muset obětovat, ale není to nic strašného. Navíc vidina chutného a báječného výsledku vás požene stále v před, takže se ani nenadějete a už se budete ládovat připravenou dobrotou. A tou tento pokrm určitě je. Přesvědčte se o tom a připravte si ho v pohodlí domova.

Potřebné ingredience

K přípravě tohoto skvělého pokrmu budete potřebovat v rámci receptu následující ingredience, které pořídíte v každém obchodě s potravinami: 1,5 kg vepřového masa, 500 g hub, 250 g smetanového sýra, 3 stroužky česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, pepř, sůl a olej. S těmito ingrediencemi určitě umíte pracovat, takže pro vás nebude těžké si pokrm snadno připravit.

Na kostičky

Reklama

Následující postup je velmi jednoduchý, nicméně si ho trochu přiblížíme. Maso nakrájejte na kostky a osmahněte ho na pánvi. Mezitím očistěte houby, nakrájejte je na kostky a přidejte k masu. Můžete trochu podlít vodou. Přidejte koření, protlak, česnek, promíchejte a vařte do měkka. Až bude maso měkké a uvařené, přidejte sýr, promíchejte a sejměte z ohně. Podávejte s rýží nebo jinou oblíbenou přílohou. Přejeme dobrou chuť.

Reklama